• yoga 1
  • yoga 1
  • yoga 1
  • yoga 1

Produsen lan porsel sing paling apik ing India

Bluezone Vitrified Pvt. Ltd. Yaiku Produsen Tiles Porselin lan supplier ing India. Kanthi manufaktur lan ngirim kothak kualitas paling apik kanggo klien kita, Bluezone Wis mbangun reputasi sing apik Ing Industri Tiles. Kita ngasilake vitrified, porselin, keramik, digital, lan pirang-pirang jinis kothak liyane Kanggo tembok & lantai. Saliyane adol jubin kanggo klien domestik, kita uga ngekspor jubin njaba India, Kalebu negara Amerika Serikat lan Inggris. Jubin kita menehi omah sing unik lan lavish.

Waca liyane
laptop

Inspirasi dening desain mewah

Rustic

Kepiye carane bisa mbantu?

Lumahing produk porselin kita

Inspirasi dening permukaan

Acara & pameran paling anyar