Merek kita

Welcome kanggo Bluezone

Kita mesthi dadi fokus sing kuwat kanggo ngirim macem-macem produk kualitas. Kanggo ngrampungake macem-macem produk keramik lan jubin kita uga produsen eksklusif ing India Produk Bangunan Aden.

Paling anyar
Lumahing

Lagi digunakake kanggo lapisan utawa nutupi permukaan, lan bisa menehi resistensi karat, termal Perlindhungan, nyandhang resistensi, lan / utawa hiasan lumahing. Jubin keramik teka ing macem-macem bentuk, Ukuran, lan Werna.

Entuk inspirasi dening papan

Acara & pameran paling anyar

Tetep ing tutul

Whatsapp Chatx

Hi! Click one of our representatives below to chat on WhatsApp or send us email to export@bluezonevitrified.com

Domestic
+91 99786 00512
International
+91 99786 00553