Crita kita

Welcome kanggo Bluezone

Bluezone Vitrified Pvt. Ltd. Diadegake ing taun 2015. Sajrone nem taun kepungkur, kita wis nggawe pabrik kualitas sing unggul kanthi ton desain desain. Kita nggawe keramik, porselin, vitrified, lan jubin digital. Kita nggawe jubin kanggo lantai uga tembok. Koleksi jubin kita kalebu macem-macem variasi ukuran sing kalebu, 600 x 600 mm, 200 x 1200 mm, 600 x 1200 mm, 1200 x 1200 mm, 1800 x 1600 mm, 1800 x 1600 mm, 1800 x 1600 mm, 1800 x 1600 mm, 1800 x 1600 mm, 1800 x 1600 mm X 1800 mm. Gumantung saka apa sampeyan pengin kothak kanggo tembok, pawon, jedhing, lan sapiturute, sampeyan bisa milih saka macem-macem variasi ukuran.

Komitmen

Investor

Wenehi lingkup barang sing apik banget kanggo nguatake dheweke kanggo njelajah Beda-beda babagan desain.

Dealer & Distributor

Ing layanan lan aksesibilitas saham ing wektu sing dibutuhake kanthi layanan pelanggan sing paling apik.

Arsitek

Menehi skop sing akeh banget barang sing nyenengake sing bisa dikuatake kanggo nyoba Beda karo struktur.

Pambangun

Ora ana perdagangan kanthi materi sing cocog karo barang-barang sing njamin paling akeh Pandhuan sing apik banget ing industri keramik.

Karep

Kanthi kemajuan teknologi, kita duwe campuran cerdas saka desain kreatif lan dhuwur kanggo proses produksi kita. Tim teknik lan tim R & D sing berpengalaman bisa kanggo ngatur proses produksi paling anyar kanthi update paling anyar ing pasar.Nganyari paling anyar ing desain kothak porselamin, lantai keramik, jubin tembok, jubin ruangan nggawa tampilan mewah ing infrastruktur.

Sesanti

Kanggo njaluk kepemimpinan ing saindenging jagad ing manufaktur jubin lan ekspor kualitas sing paling apik Jubin porselin / vitrified. Visi Ultimate kita nuntun kita supaya ora angel ing desain lan pola, jubin Urip lan kualitas kanggo mesthekake yen klien sing nggunakake barang-barang kita terus-terusan seneng.

Whatsapp Chatx

Hi! Click one of our representatives below to chat on WhatsApp or send us email to export@bluezonevitrified.com

Domestic
+91 99786 00512
International
+91 99786 00553