Ketua Pesen

"Ngoyak sesanti kasebut, dudu dhuwit, dhuwit bakal mungkasi sampeyan"

Direktur pangurus pangareping Mr. manoj patel yaiku pendiriBluezone. Kanthi motif kanggo nggawa owah-owahan inspirasi ing industri tiling. Philosofi kanggo perusahaan yaiku nggawe merek yaiku campuran revolusi, unggul, lan kreatifitas. Kanthi tujuan nggawe perusahaan gedhe, perusahaan kasebut ngasilake macem-macem produk kayata kothak 3D, kothak tembok, lan mengko, kanthi modernisasi ing pola tata letak.“ Rasa lemes ing rock firm “ Yaiku motif perusahaan kita. Produk macem-macem kita menehi rasa kecanggihan ing saben jiff.

Pak Manoj Patel

(Direktur Ngatur)

Whatsapp Chatx

Hi! Click one of our representatives below to chat on WhatsApp or send us email to export@bluezonevitrified.com

Domestic
+91 99786 00512
International
+91 99786 00553