Kothak Tembok Keramik - 300 x 450 mm - Glossy - 10003 lt | Bluezone Vitrified Pvt. Ltd.
10003 DK 10003 dk
10003 HL 10003 hl
10003 LT 10003 lt
Jubin Tembok Keramik

300 x 450 mm

10003 lt

Jeneng Produk :
Ukuran :
Seri :
Ketebalan nominal :
Ora ana kothak saben kothak :
Wilayah jangkoan saben kothak :
Bobot saben kothak :
Nuduhake Produk Iki

Spasi sing cocog

Area aplikasi Interior Eksternal
Omah Cahya Komersial Komersial Omah Komersial
FASA
Lantai
Tembok

Chatting WhatsAppx

Hai! Klik salah sawijining wakil ing ngisor iki kanggo ngobrol ing samsung utawa ngirim email menyang export@bluezonevitrified.com

Domestik
+91 99786 00512
Internasional
+91 99786 00553