Kothak Tembok Keramik - 300 x 450 mm - Glossy - 10161-DK-1 | Bluezone Vitrified Pvt. Ltd.
10161-DK-1 10161-DK-1
10161-HL 10161-hl
10161-HL-1 10161-hl-1
10161-LT 10161-lt
Jubin Tembok Keramik

300 x 450 mm

10161-DK-1

Jeneng Produk :
Ukuran :
Seri :
Ketebalan nominal :
Ora ana kothak saben kothak :
Wilayah jangkoan saben kothak :
Bobot saben kothak :
Nuduhake Produk Iki

Spasi sing cocog

Area aplikasi Interior Eksternal
Omah Cahya Komersial Komersial Omah Komersial
FASA
Lantai
Tembok

Chatting WhatsAppx

Hai! Klik salah sawijining wakil ing ngisor iki kanggo ngobrol ing samsung utawa ngirim email menyang export@bluezonevitrified.com

Domestik
+91 99786 00512
Internasional
+91 99786 00553