Kothak Tembok Keramik - 300 x 600 mm - Nggurmis - 5055 DK | Bluezone Vitrified Pvt. Ltd.
5055 DK 5055 dk
5055 HL 1 5055 hl 1
5055 HL 2 5055 hl 2
5055 LT 5055 lt
Jubin Tembok Keramik

300 x 600 mm

5055 dk

Jeneng Produk :
Ukuran :
Seri :
Ketebalan nominal :
Ora ana kothak saben kothak :
Wilayah jangkoan saben kothak :
Bobot saben kothak :
Nuduhake Produk Iki

Spasi sing cocog

Area aplikasi Interior Eksternal
Omah Cahya Komersial Komersial Omah Komersial
FASA
Lantai
Tembok

Chatting WhatsAppx

Hai! Klik salah sawijining wakil ing ngisor iki kanggo ngobrol ing samsung utawa ngirim email menyang export@bluezonevitrified.com

Domestik
+91 99786 00512
Internasional
+91 99786 00553