Kothak Tembok Keramik - 300 x 600 mm - Glossy - 5187 HL 2 | Bluezone Vitrified Pvt. Ltd.
5187_HL_1 5187 hl 1
5187_HL_2 5187 hl 2
5187_LT 5187 lt
Jubin Tembok Keramik

300 x 600 mm

5187 hl 2

Jeneng Produk :
Ukuran :
Seri :
Ketebalan nominal :
Ora ana kothak saben kothak :
Wilayah jangkoan saben kothak :
Bobot saben kothak :
Nuduhake Produk Iki

Spasi sing cocog

Area aplikasi Interior Eksternal
Omah Cahya Komersial Komersial Omah Komersial
FASA
Lantai
Tembok

Chatting WhatsAppx

Hai! Klik salah sawijining wakil ing ngisor iki kanggo ngobrol ing samsung utawa ngirim email menyang export@bluezonevitrified.com

Domestik
+91 99786 00512
Internasional
+91 99786 00553