Kothak Tembok Keramik - 300 x 600 mm - Glossy - 5247 DK | Bluezone Vitrified Pvt. Ltd.
5247 DK 5247 DK
5247 HL-1 5247 HL-1
5247 LT 5247 lt
Jubin Tembok Keramik

300 x 600 mm

5247 DK

Jeneng Produk :
Ukuran :
Seri :
Ketebalan nominal :
Ora ana kothak saben kothak :
Wilayah jangkoan saben kothak :
Bobot saben kothak :
Nuduhake Produk Iki

Spasi sing cocog

Area aplikasi Interior Eksternal
Omah Cahya Komersial Komersial Omah Komersial
FASA
Lantai
Tembok

Chatting WhatsAppx

Hai! Klik salah sawijining wakil ing ngisor iki kanggo ngobrol ing samsung utawa ngirim email menyang export@bluezonevitrified.com

Domestik
+91 99786 00512
Internasional
+91 99786 00553