Slober Porselin - 1200 x 1800 mm - Glossy - Aline Carrara White | Bluezone Vitrified Pvt. Ltd.
ALINE CARRARA WHITE-1
Aline Carrara White-2
Aline Carrara Putih-3
Slobs Porcelain

1200 x 1800 mm

Aline Carrara Putih

Jeneng Produk :
Ketik :
Ukuran :
Seri :
Ketebalan nominal :
Ora ana kothak saben kothak :
Wilayah jangkoan saben kothak :
Bobot saben kothak :
Nuduhake Produk Iki

Spasi sing cocog

Area aplikasi Interior Eksternal
Omah Cahya Komersial Komersial Omah Komersial
FASA
Lantai
Tembok

Chatting WhatsAppx

Hai! Klik salah sawijining wakil ing ngisor iki kanggo ngobrol ing samsung utawa ngirim email menyang export@bluezonevitrified.com

Domestik
+91 99786 00512
Internasional
+91 99786 00553