Jubin Tembok Keramik | Bluezone Vitrified Pvt. Ltd.
300 x 300 mm
Jubin Tembok Keramik

300 x 300 mm

Jubin Tembok Keramik

300 x 450 mm

300 x 450 mm
300 x 600 mm
Jubin Tembok Keramik

300 x 600 mm

Paling anyar
Koleksi permukaan

Dheweke digunakake kanggo lapisan utawa nutupi permukaan, lan bisa menehi resistensi karat, perlindungan termal, nyandhang resistensi, lan / utawa hiasan lumahing. Jubin keramik teka ing macem-macem bentuk, ukuran, lan warna.

Nggilap

300 x 450 mm

Matt

300 x 450 mm

Nggilap

300 x 600 mm

Chatting WhatsAppx

Hai! Klik salah sawijining wakil ing ngisor iki kanggo ngobrol ing samsung utawa ngirim email menyang export@bluezonevitrified.com

Domestik
+91 99786 00512
Internasional
+91 99786 00553