Jubin tembok digital - 300 x 600 mm - Matt - 5027 HL-1| Bluezone Vitrified Tiles

Jubin tembok digital - 300 x 600 mm - Matt - 5027 hl-1

+ 1
350 Karakter (s) isih

Entuk perkiraan kothak sing sampurna

Pitungan kothak jubin

Kaki
Kaki

Prakiraan

SQ. M SQ. Ft

Iki bisa beda-beda miturut kabutuhan sing nyata.
Iki mung ana pitungan.

X ft

Y ft

Tips

  • Dimensi dawa lan ambane ana ing sikil.
  • 1 kaki = 0.3048 meter
  • 1 meter = 3.28084 kaki
  • 1 meter = 100 sentimeter
  • 1 sentimeter = 0.01 meter
coming soon