Jubin GVT / Pgvt - 600 x 1200 mm - Rustic - SUNDECK_SKY| Bluezone Vitrified Tiles

Jubin GVT / Pgvt - 600 x 1200 mm - Rustic - Langit sundeck

SUNDECK_SKY
Nominal Size 600 x 1200 mm
Nominal Thickness 11 mm (Approx)
No Of Tiles Per Box 2 Pcs.
Coverage Area Per Box 15.50 Sq.Ft / 1.44 Sq. Mtr.
Weight Per Box 36 kg.   (Approx)

 

+ 1
350 Karakter (s) isih

Entuk perkiraan kothak sing sampurna

Pitungan kothak jubin

Kaki
Kaki

Prakiraan

SQ. M SQ. Ft

Iki bisa beda-beda miturut kabutuhan sing nyata.
Iki mung ana pitungan.

X ft

Y ft

Tips

  • Dimensi dawa lan ambane ana ing sikil.
  • 1 kaki = 0.3048 meter
  • 1 meter = 3.28084 kaki
  • 1 meter = 100 sentimeter
  • 1 sentimeter = 0.01 meter
coming soon