Jubin Gvt / Porcelain - 600 x 1200 mm | Bluezone Vitrified Pvt. Ltd.

Jubin Gvt / Porcelain - 600 x 1200 mm

Alabaster Crema

600 x 1200 mm
Nggilap

GVT sing ditetepake, GVT minangka jubin vitrisified sing gilap. Minangka jeneng kasebut, Jubin GVT duwe permukaan sing gilap, sing bisa nyedhiyakake macem-macem desain, karya seni, lan tekstur permukaan kaya gandum kayu, pring, utawa watu.

Alabaster Crema-8FACE

600 x 1200 mm
Nggilap

GVT sing ditetepake, GVT minangka jubin vitrisified sing gilap. Minangka jeneng kasebut, Jubin GVT duwe permukaan sing gilap, sing bisa nyedhiyakake macem-macem desain, karya seni, lan tekstur permukaan kaya gandum kayu, pring, utawa watu.

Alabaster alami

600 x 1200 mm
Nggilap

GVT sing ditetepake, GVT minangka jubin vitrisified sing gilap. Minangka jeneng kasebut, Jubin GVT duwe permukaan sing gilap, sing bisa nyedhiyakake macem-macem desain, karya seni, lan tekstur permukaan kaya gandum kayu, pring, utawa watu.

Alabaster Natural 8FACE

600 x 1200 mm
Nggilap

GVT sing ditetepake, GVT minangka jubin vitrisified sing gilap. Minangka jeneng kasebut, Jubin GVT duwe permukaan sing gilap, sing bisa nyedhiyakake macem-macem desain, karya seni, lan tekstur permukaan kaya gandum kayu, pring, utawa watu.

Langit alabaster

600 x 1200 mm
Nggilap

GVT sing ditetepake, GVT minangka jubin vitrisified sing gilap. Minangka jeneng kasebut, Jubin GVT duwe permukaan sing gilap, sing bisa nyedhiyakake macem-macem desain, karya seni, lan tekstur permukaan kaya gandum kayu, pring, utawa watu.

Alabaster langit 8FACE

600 x 1200 mm
Nggilap

GVT sing ditetepake, GVT minangka jubin vitrisified sing gilap. Minangka jeneng kasebut, Jubin GVT duwe permukaan sing gilap, sing bisa nyedhiyakake macem-macem desain, karya seni, lan tekstur permukaan kaya gandum kayu, pring, utawa watu.

Alaska Grey

600 x 1200 mm
Nggilap

GVT sing ditetepake, GVT minangka jubin vitrisified sing gilap. Minangka jeneng kasebut, Jubin GVT duwe permukaan sing gilap, sing bisa nyedhiyakake macem-macem desain, karya seni, lan tekstur permukaan kaya gandum kayu, pring, utawa watu.

Alaska Alas

600 x 1200 mm
Nggilap

GVT sing ditetepake, GVT minangka jubin vitrisified sing gilap. Minangka jeneng kasebut, Jubin GVT duwe permukaan sing gilap, sing bisa nyedhiyakake macem-macem desain, karya seni, lan tekstur permukaan kaya gandum kayu, pring, utawa watu.

Alaska Grey

600 x 1200 mm
Nggilap

GVT sing ditetepake, GVT minangka jubin vitrisified sing gilap. Minangka jeneng kasebut, Jubin GVT duwe permukaan sing gilap, sing bisa nyedhiyakake macem-macem desain, karya seni, lan tekstur permukaan kaya gandum kayu, pring, utawa watu.

Alaska Gris

600 x 1200 mm
Nggilap

GVT sing ditetepake, GVT minangka jubin vitrisified sing gilap. Minangka jeneng kasebut, Jubin GVT duwe permukaan sing gilap, sing bisa nyedhiyakake macem-macem desain, karya seni, lan tekstur permukaan kaya gandum kayu, pring, utawa watu.

Lampu alaska

600 x 1200 mm
Nggilap

GVT sing ditetepake, GVT minangka jubin vitrisified sing gilap. Minangka jeneng kasebut, Jubin GVT duwe permukaan sing gilap, sing bisa nyedhiyakake macem-macem desain, karya seni, lan tekstur permukaan kaya gandum kayu, pring, utawa watu.

Alaska Alas

600 x 1200 mm
Nggilap

GVT sing ditetepake, GVT minangka jubin vitrisified sing gilap. Minangka jeneng kasebut, Jubin GVT duwe permukaan sing gilap, sing bisa nyedhiyakake macem-macem desain, karya seni, lan tekstur permukaan kaya gandum kayu, pring, utawa watu.

Alabaster Crema

600 x 1200 mm
Nggilap

Alabaster Crema-8FACE

600 x 1200 mm
Nggilap

Alabaster alami

600 x 1200 mm
Nggilap

Alabaster Natural 8FACE

600 x 1200 mm
Nggilap

Langit alabaster

600 x 1200 mm
Nggilap

Alabaster langit 8FACE

600 x 1200 mm
Nggilap

Alaska Grey

600 x 1200 mm
Nggilap

Alaska Alas

600 x 1200 mm
Nggilap

Alaska Grey

600 x 1200 mm
Nggilap

Alaska Gris

600 x 1200 mm
Nggilap

Lampu alaska

600 x 1200 mm
Nggilap

Alaska Alas

600 x 1200 mm
Nggilap

Alabaster Crema

600 x 1200 mm
Nggilap

Alabaster Crema-8FACE

600 x 1200 mm
Nggilap

Alabaster alami

600 x 1200 mm
Nggilap

Alabaster Natural 8FACE

600 x 1200 mm
Nggilap

Langit alabaster

600 x 1200 mm
Nggilap

Alabaster langit 8FACE

600 x 1200 mm
Nggilap

Alaska Grey

600 x 1200 mm
Nggilap

Alaska Alas

600 x 1200 mm
Nggilap

Alaska Grey

600 x 1200 mm
Nggilap

Alaska Gris

600 x 1200 mm
Nggilap

Lampu alaska

600 x 1200 mm
Nggilap

Alaska Alas

600 x 1200 mm
Nggilap

Chatting WhatsAppx

Hai! Klik salah sawijining wakil ing ngisor iki kanggo ngobrol ing samsung utawa ngirim email menyang export@bluezonevitrified.com

Domestik
+91 99786 00512
Internasional
+91 99786 00553