Jubin Gvt / Porcelain - 600 x 1200 mm | Bluezone Vitrified Pvt. Ltd.

Jubin Gvt / Porcelain - 600 x 1200 mm

Statuario Alba

600 x 1200 mm
Nggilap

GVT sing ditetepake, GVT minangka jubin vitrisified sing gilap. Minangka jeneng kasebut, Jubin GVT duwe permukaan sing gilap, sing bisa nyedhiyakake macem-macem desain, karya seni, lan tekstur permukaan kaya gandum kayu, pring, utawa watu.

Aleut onyx

600 x 1200 mm
Nggilap

GVT sing ditetepake, GVT minangka jubin vitrisified sing gilap. Minangka jeneng kasebut, Jubin GVT duwe permukaan sing gilap, sing bisa nyedhiyakake macem-macem desain, karya seni, lan tekstur permukaan kaya gandum kayu, pring, utawa watu.

Alexa Brown

600 x 1200 mm
Nggilap

GVT sing ditetepake, GVT minangka jubin vitrisified sing gilap. Minangka jeneng kasebut, Jubin GVT duwe permukaan sing gilap, sing bisa nyedhiyakake macem-macem desain, karya seni, lan tekstur permukaan kaya gandum kayu, pring, utawa watu.

Alexa Grey

600 x 1200 mm
Nggilap

GVT sing ditetepake, GVT minangka jubin vitrisified sing gilap. Minangka jeneng kasebut, Jubin GVT duwe permukaan sing gilap, sing bisa nyedhiyakake macem-macem desain, karya seni, lan tekstur permukaan kaya gandum kayu, pring, utawa watu.

Alfina Putih A & B

600 x 1200 mm
Nggilap

GVT sing ditetepake, GVT minangka jubin vitrisified sing gilap. Minangka jeneng kasebut, Jubin GVT duwe permukaan sing gilap, sing bisa nyedhiyakake macem-macem desain, karya seni, lan tekstur permukaan kaya gandum kayu, pring, utawa watu.

Choco alonzo

600 x 1200 mm
Nggilap

GVT sing ditetepake, GVT minangka jubin vitrisified sing gilap. Minangka jeneng kasebut, Jubin GVT duwe permukaan sing gilap, sing bisa nyedhiyakake macem-macem desain, karya seni, lan tekstur permukaan kaya gandum kayu, pring, utawa watu.

Alonzo Crema

600 x 1200 mm
Nggilap

GVT sing ditetepake, GVT minangka jubin vitrisified sing gilap. Minangka jeneng kasebut, Jubin GVT duwe permukaan sing gilap, sing bisa nyedhiyakake macem-macem desain, karya seni, lan tekstur permukaan kaya gandum kayu, pring, utawa watu.

Alonzo Grey

600 x 1200 mm
Nggilap

GVT sing ditetepake, GVT minangka jubin vitrisified sing gilap. Minangka jeneng kasebut, Jubin GVT duwe permukaan sing gilap, sing bisa nyedhiyakake macem-macem desain, karya seni, lan tekstur permukaan kaya gandum kayu, pring, utawa watu.

Lampu Alonzo

600 x 1200 mm
Nggilap

GVT sing ditetepake, GVT minangka jubin vitrisified sing gilap. Minangka jeneng kasebut, Jubin GVT duwe permukaan sing gilap, sing bisa nyedhiyakake macem-macem desain, karya seni, lan tekstur permukaan kaya gandum kayu, pring, utawa watu.

Alonzo Alam

600 x 1200 mm
Nggilap

GVT sing ditetepake, GVT minangka jubin vitrisified sing gilap. Minangka jeneng kasebut, Jubin GVT duwe permukaan sing gilap, sing bisa nyedhiyakake macem-macem desain, karya seni, lan tekstur permukaan kaya gandum kayu, pring, utawa watu.

Alonzo Nero

600 x 1200 mm
Nggilap

GVT sing ditetepake, GVT minangka jubin vitrisified sing gilap. Minangka jeneng kasebut, Jubin GVT duwe permukaan sing gilap, sing bisa nyedhiyakake macem-macem desain, karya seni, lan tekstur permukaan kaya gandum kayu, pring, utawa watu.

Alpen Beige

600 x 1200 mm
Nggilap

GVT sing ditetepake, GVT minangka jubin vitrisified sing gilap. Minangka jeneng kasebut, Jubin GVT duwe permukaan sing gilap, sing bisa nyedhiyakake macem-macem desain, karya seni, lan tekstur permukaan kaya gandum kayu, pring, utawa watu.

Statuario Alba

600 x 1200 mm
Nggilap

Aleut onyx

600 x 1200 mm
Nggilap

Alexa Brown

600 x 1200 mm
Nggilap

Alexa Grey

600 x 1200 mm
Nggilap

Alfina Putih A & B

600 x 1200 mm
Nggilap

Choco alonzo

600 x 1200 mm
Nggilap

Alonzo Crema

600 x 1200 mm
Nggilap

Alonzo Grey

600 x 1200 mm
Nggilap

Lampu Alonzo

600 x 1200 mm
Nggilap

Alonzo Alam

600 x 1200 mm
Nggilap

Alonzo Nero

600 x 1200 mm
Nggilap

Alpen Beige

600 x 1200 mm
Nggilap

Statuario Alba

600 x 1200 mm
Nggilap

Aleut onyx

600 x 1200 mm
Nggilap

Alexa Brown

600 x 1200 mm
Nggilap

Alexa Grey

600 x 1200 mm
Nggilap

Alfina Putih A & B

600 x 1200 mm
Nggilap

Choco alonzo

600 x 1200 mm
Nggilap

Alonzo Crema

600 x 1200 mm
Nggilap

Alonzo Grey

600 x 1200 mm
Nggilap

Lampu Alonzo

600 x 1200 mm
Nggilap

Alonzo Alam

600 x 1200 mm
Nggilap

Alonzo Nero

600 x 1200 mm
Nggilap

Alpen Beige

600 x 1200 mm
Nggilap

Chatting WhatsAppx

Hai! Klik salah sawijining wakil ing ngisor iki kanggo ngobrol ing samsung utawa ngirim email menyang export@bluezonevitrified.com

Domestik
+91 99786 00512
Internasional
+91 99786 00553