Jubin Gvt / Porcelain - 600 x 1200 mm | Bluezone Vitrified Pvt. Ltd.

Jubin Gvt / Porcelain - 600 x 1200 mm

Alpera Pulpis Grey

600 x 1200 mm
Nggilap

GVT sing ditetepake, GVT minangka jubin vitrisified sing gilap. Minangka jeneng kasebut, Jubin GVT duwe permukaan sing gilap, sing bisa nyedhiyakake macem-macem desain, karya seni, lan tekstur permukaan kaya gandum kayu, pring, utawa watu.

Alpera Pulpis Putih

600 x 1200 mm
Nggilap

GVT sing ditetepake, GVT minangka jubin vitrisified sing gilap. Minangka jeneng kasebut, Jubin GVT duwe permukaan sing gilap, sing bisa nyedhiyakake macem-macem desain, karya seni, lan tekstur permukaan kaya gandum kayu, pring, utawa watu.

Altimo Putih

600 x 1200 mm
Nggilap

GVT sing ditetepake, GVT minangka jubin vitrisified sing gilap. Minangka jeneng kasebut, Jubin GVT duwe permukaan sing gilap, sing bisa nyedhiyakake macem-macem desain, karya seni, lan tekstur permukaan kaya gandum kayu, pring, utawa watu.

Amazonite

600 x 1200 mm
Nebula High Glossy

GVT sing ditetepake, GVT minangka jubin vitrisified sing gilap. Minangka jeneng kasebut, Jubin GVT duwe permukaan sing gilap, sing bisa nyedhiyakake macem-macem desain, karya seni, lan tekstur permukaan kaya gandum kayu, pring, utawa watu.

Amazonite (K21479 C2)

600 x 1200 mm
Nebula High Glossy

GVT sing ditetepake, GVT minangka jubin vitrisified sing gilap. Minangka jeneng kasebut, Jubin GVT duwe permukaan sing gilap, sing bisa nyedhiyakake macem-macem desain, karya seni, lan tekstur permukaan kaya gandum kayu, pring, utawa watu.

AMENTO Coklat

600 x 1200 mm
Nggilap

GVT sing ditetepake, GVT minangka jubin vitrisified sing gilap. Minangka jeneng kasebut, Jubin GVT duwe permukaan sing gilap, sing bisa nyedhiyakake macem-macem desain, karya seni, lan tekstur permukaan kaya gandum kayu, pring, utawa watu.

AMENTO Ijo

600 x 1200 mm
Nggilap

GVT sing ditetepake, GVT minangka jubin vitrisified sing gilap. Minangka jeneng kasebut, Jubin GVT duwe permukaan sing gilap, sing bisa nyedhiyakake macem-macem desain, karya seni, lan tekstur permukaan kaya gandum kayu, pring, utawa watu.

Angara Biru

600 x 1200 mm
Glossy dhuwur

GVT sing ditetepake, GVT minangka jubin vitrisified sing gilap. Minangka jeneng kasebut, Jubin GVT duwe permukaan sing gilap, sing bisa nyedhiyakake macem-macem desain, karya seni, lan tekstur permukaan kaya gandum kayu, pring, utawa watu.

Arcon Grey

600 x 1200 mm
Nggilap

GVT sing ditetepake, GVT minangka jubin vitrisified sing gilap. Minangka jeneng kasebut, Jubin GVT duwe permukaan sing gilap, sing bisa nyedhiyakake macem-macem desain, karya seni, lan tekstur permukaan kaya gandum kayu, pring, utawa watu.

Aristone White

600 x 1200 mm
Nggilap

GVT sing ditetepake, GVT minangka jubin vitrisified sing gilap. Minangka jeneng kasebut, Jubin GVT duwe permukaan sing gilap, sing bisa nyedhiyakake macem-macem desain, karya seni, lan tekstur permukaan kaya gandum kayu, pring, utawa watu.

Arizona Aqua

600 x 1200 mm
Nebula High Glossy

GVT sing ditetepake, GVT minangka jubin vitrisified sing gilap. Minangka jeneng kasebut, Jubin GVT duwe permukaan sing gilap, sing bisa nyedhiyakake macem-macem desain, karya seni, lan tekstur permukaan kaya gandum kayu, pring, utawa watu.

Biru Biru Arizona

600 x 1200 mm
Glossy dhuwur

GVT sing ditetepake, GVT minangka jubin vitrisified sing gilap. Minangka jeneng kasebut, Jubin GVT duwe permukaan sing gilap, sing bisa nyedhiyakake macem-macem desain, karya seni, lan tekstur permukaan kaya gandum kayu, pring, utawa watu.

Alpera Pulpis Grey

600 x 1200 mm
Nggilap

Alpera Pulpis Putih

600 x 1200 mm
Nggilap

Altimo Putih

600 x 1200 mm
Nggilap

Amazonite

600 x 1200 mm
Nebula High Glossy

Amazonite (K21479 C2)

600 x 1200 mm
Nebula High Glossy

AMENTO Coklat

600 x 1200 mm
Nggilap

AMENTO Ijo

600 x 1200 mm
Nggilap

Angara Biru

600 x 1200 mm
Glossy dhuwur

Arcon Grey

600 x 1200 mm
Nggilap

Aristone White

600 x 1200 mm
Nggilap

Arizona Aqua

600 x 1200 mm
Nebula High Glossy

Biru Biru Arizona

600 x 1200 mm
Glossy dhuwur

Alpera Pulpis Grey

600 x 1200 mm
Nggilap

Alpera Pulpis Putih

600 x 1200 mm
Nggilap

Altimo Putih

600 x 1200 mm
Nggilap

Amazonite

600 x 1200 mm
Nebula High Glossy

Amazonite (K21479 C2)

600 x 1200 mm
Nebula High Glossy

AMENTO Coklat

600 x 1200 mm
Nggilap

AMENTO Ijo

600 x 1200 mm
Nggilap

Angara Biru

600 x 1200 mm
Glossy dhuwur

Arcon Grey

600 x 1200 mm
Nggilap

Aristone White

600 x 1200 mm
Nggilap

Arizona Aqua

600 x 1200 mm
Nebula High Glossy

Biru Biru Arizona

600 x 1200 mm
Glossy dhuwur

Chatting WhatsAppx

Hai! Klik salah sawijining wakil ing ngisor iki kanggo ngobrol ing samsung utawa ngirim email menyang export@bluezonevitrified.com

Domestik
+91 99786 00512
Internasional
+91 99786 00553