Jubin Gvt / Porwinin - 600 x 1200 mm - nggilap | Bluezone Vitrified Pvt. Ltd.

Jubin Gvt / Porcelain - 600 x 1200 mm

Acrone coklat

600 x 1200 mm
Nggilap

GVT sing ditetepake, GVT minangka jubin vitrisified sing gilap. Minangka jeneng kasebut, Jubin GVT duwe permukaan sing gilap, sing bisa nyedhiyakake macem-macem desain, karya seni, lan tekstur permukaan kaya gandum kayu, pring, utawa watu.

Acrone crema

600 x 1200 mm
Nggilap

GVT sing ditetepake, GVT minangka jubin vitrisified sing gilap. Minangka jeneng kasebut, Jubin GVT duwe permukaan sing gilap, sing bisa nyedhiyakake macem-macem desain, karya seni, lan tekstur permukaan kaya gandum kayu, pring, utawa watu.

Crema Adison

600 x 1200 mm
Nggilap

GVT sing ditetepake, GVT minangka jubin vitrisified sing gilap. Minangka jeneng kasebut, Jubin GVT duwe permukaan sing gilap, sing bisa nyedhiyakake macem-macem desain, karya seni, lan tekstur permukaan kaya gandum kayu, pring, utawa watu.

Adison Peteng

600 x 1200 mm
Nggilap

GVT sing ditetepake, GVT minangka jubin vitrisified sing gilap. Minangka jeneng kasebut, Jubin GVT duwe permukaan sing gilap, sing bisa nyedhiyakake macem-macem desain, karya seni, lan tekstur permukaan kaya gandum kayu, pring, utawa watu.

Absison Grey

600 x 1200 mm
Nggilap

GVT sing ditetepake, GVT minangka jubin vitrisified sing gilap. Minangka jeneng kasebut, Jubin GVT duwe permukaan sing gilap, sing bisa nyedhiyakake macem-macem desain, karya seni, lan tekstur permukaan kaya gandum kayu, pring, utawa watu.

Gris Adonon

600 x 1200 mm
Nggilap

GVT sing ditetepake, GVT minangka jubin vitrisified sing gilap. Minangka jeneng kasebut, Jubin GVT duwe permukaan sing gilap, sing bisa nyedhiyakake macem-macem desain, karya seni, lan tekstur permukaan kaya gandum kayu, pring, utawa watu.

Adonison Pista

600 x 1200 mm
Nggilap

GVT sing ditetepake, GVT minangka jubin vitrisified sing gilap. Minangka jeneng kasebut, Jubin GVT duwe permukaan sing gilap, sing bisa nyedhiyakake macem-macem desain, karya seni, lan tekstur permukaan kaya gandum kayu, pring, utawa watu.

Adrina Grey

600 x 1200 mm
Nggilap

GVT sing ditetepake, GVT minangka jubin vitrisified sing gilap. Minangka jeneng kasebut, Jubin GVT duwe permukaan sing gilap, sing bisa nyedhiyakake macem-macem desain, karya seni, lan tekstur permukaan kaya gandum kayu, pring, utawa watu.

Emas adrina pucat

600 x 1200 mm
Nggilap

GVT sing ditetepake, GVT minangka jubin vitrisified sing gilap. Minangka jeneng kasebut, Jubin GVT duwe permukaan sing gilap, sing bisa nyedhiyakake macem-macem desain, karya seni, lan tekstur permukaan kaya gandum kayu, pring, utawa watu.

Alabaster Crema

600 x 1200 mm
Nggilap

GVT sing ditetepake, GVT minangka jubin vitrisified sing gilap. Minangka jeneng kasebut, Jubin GVT duwe permukaan sing gilap, sing bisa nyedhiyakake macem-macem desain, karya seni, lan tekstur permukaan kaya gandum kayu, pring, utawa watu.

Alabaster Crema-8FACE

600 x 1200 mm
Nggilap

GVT sing ditetepake, GVT minangka jubin vitrisified sing gilap. Minangka jeneng kasebut, Jubin GVT duwe permukaan sing gilap, sing bisa nyedhiyakake macem-macem desain, karya seni, lan tekstur permukaan kaya gandum kayu, pring, utawa watu.

Alabaster alami

600 x 1200 mm
Nggilap

GVT sing ditetepake, GVT minangka jubin vitrisified sing gilap. Minangka jeneng kasebut, Jubin GVT duwe permukaan sing gilap, sing bisa nyedhiyakake macem-macem desain, karya seni, lan tekstur permukaan kaya gandum kayu, pring, utawa watu.

Acrone coklat

600 x 1200 mm
Nggilap

Acrone crema

600 x 1200 mm
Nggilap

Crema Adison

600 x 1200 mm
Nggilap

Adison Peteng

600 x 1200 mm
Nggilap

Absison Grey

600 x 1200 mm
Nggilap

Gris Adonon

600 x 1200 mm
Nggilap

Adonison Pista

600 x 1200 mm
Nggilap

Adrina Grey

600 x 1200 mm
Nggilap

Emas adrina pucat

600 x 1200 mm
Nggilap

Alabaster Crema

600 x 1200 mm
Nggilap

Alabaster Crema-8FACE

600 x 1200 mm
Nggilap

Alabaster alami

600 x 1200 mm
Nggilap

Acrone coklat

600 x 1200 mm
Nggilap

Acrone crema

600 x 1200 mm
Nggilap

Crema Adison

600 x 1200 mm
Nggilap

Adison Peteng

600 x 1200 mm
Nggilap

Absison Grey

600 x 1200 mm
Nggilap

Gris Adonon

600 x 1200 mm
Nggilap

Adonison Pista

600 x 1200 mm
Nggilap

Adrina Grey

600 x 1200 mm
Nggilap

Emas adrina pucat

600 x 1200 mm
Nggilap

Alabaster Crema

600 x 1200 mm
Nggilap

Alabaster Crema-8FACE

600 x 1200 mm
Nggilap

Alabaster alami

600 x 1200 mm
Nggilap

Chatting WhatsAppx

Hai! Klik salah sawijining wakil ing ngisor iki kanggo ngobrol ing samsung utawa ngirim email menyang export@bluezonevitrified.com

Domestik
+91 99786 00512
Internasional
+91 99786 00553