Jubin Gvt / Porwainin - 600 x 1200 mm - Glossy Tinggi | Bluezone Vitrified Pvt. Ltd.

Jubin Gvt / Porcelain - 600 x 1200 mm

Biru agyaro

600 x 1200 mm
Glossy dhuwur

GVT sing ditetepake, GVT minangka jubin vitrisified sing gilap. Minangka jeneng kasebut, Jubin GVT duwe permukaan sing gilap, sing bisa nyedhiyakake macem-macem desain, karya seni, lan tekstur permukaan kaya gandum kayu, pring, utawa watu.

Agyaro Brown

600 x 1200 mm
Glossy dhuwur

GVT sing ditetepake, GVT minangka jubin vitrisified sing gilap. Minangka jeneng kasebut, Jubin GVT duwe permukaan sing gilap, sing bisa nyedhiyakake macem-macem desain, karya seni, lan tekstur permukaan kaya gandum kayu, pring, utawa watu.

Angara Biru

600 x 1200 mm
Glossy dhuwur

GVT sing ditetepake, GVT minangka jubin vitrisified sing gilap. Minangka jeneng kasebut, Jubin GVT duwe permukaan sing gilap, sing bisa nyedhiyakake macem-macem desain, karya seni, lan tekstur permukaan kaya gandum kayu, pring, utawa watu.

Biru Biru Arizona

600 x 1200 mm
Glossy dhuwur

GVT sing ditetepake, GVT minangka jubin vitrisified sing gilap. Minangka jeneng kasebut, Jubin GVT duwe permukaan sing gilap, sing bisa nyedhiyakake macem-macem desain, karya seni, lan tekstur permukaan kaya gandum kayu, pring, utawa watu.

Choco Arizona

600 x 1200 mm
Glossy dhuwur

GVT sing ditetepake, GVT minangka jubin vitrisified sing gilap. Minangka jeneng kasebut, Jubin GVT duwe permukaan sing gilap, sing bisa nyedhiyakake macem-macem desain, karya seni, lan tekstur permukaan kaya gandum kayu, pring, utawa watu.

Arizona ijo

600 x 1200 mm
Glossy dhuwur

GVT sing ditetepake, GVT minangka jubin vitrisified sing gilap. Minangka jeneng kasebut, Jubin GVT duwe permukaan sing gilap, sing bisa nyedhiyakake macem-macem desain, karya seni, lan tekstur permukaan kaya gandum kayu, pring, utawa watu.

Grey Arizona

600 x 1200 mm
Glossy dhuwur

GVT sing ditetepake, GVT minangka jubin vitrisified sing gilap. Minangka jeneng kasebut, Jubin GVT duwe permukaan sing gilap, sing bisa nyedhiyakake macem-macem desain, karya seni, lan tekstur permukaan kaya gandum kayu, pring, utawa watu.

Armani Peteng

600 x 1200 mm
Glossy dhuwur

GVT sing ditetepake, GVT minangka jubin vitrisified sing gilap. Minangka jeneng kasebut, Jubin GVT duwe permukaan sing gilap, sing bisa nyedhiyakake macem-macem desain, karya seni, lan tekstur permukaan kaya gandum kayu, pring, utawa watu.

COBRA Ireng

600 x 1200 mm
Glossy dhuwur

GVT sing ditetepake, GVT minangka jubin vitrisified sing gilap. Minangka jeneng kasebut, Jubin GVT duwe permukaan sing gilap, sing bisa nyedhiyakake macem-macem desain, karya seni, lan tekstur permukaan kaya gandum kayu, pring, utawa watu.

Lampu kilat ireng

600 x 1200 mm
Glossy dhuwur

GVT sing ditetepake, GVT minangka jubin vitrisified sing gilap. Minangka jeneng kasebut, Jubin GVT duwe permukaan sing gilap, sing bisa nyedhiyakake macem-macem desain, karya seni, lan tekstur permukaan kaya gandum kayu, pring, utawa watu.

Boston Black

600 x 1200 mm
Glossy dhuwur

GVT sing ditetepake, GVT minangka jubin vitrisified sing gilap. Minangka jeneng kasebut, Jubin GVT duwe permukaan sing gilap, sing bisa nyedhiyakake macem-macem desain, karya seni, lan tekstur permukaan kaya gandum kayu, pring, utawa watu.

Brezza Black

600 x 1200 mm
Glossy dhuwur

GVT sing ditetepake, GVT minangka jubin vitrisified sing gilap. Minangka jeneng kasebut, Jubin GVT duwe permukaan sing gilap, sing bisa nyedhiyakake macem-macem desain, karya seni, lan tekstur permukaan kaya gandum kayu, pring, utawa watu.

Biru agyaro

600 x 1200 mm
Glossy dhuwur

Agyaro Brown

600 x 1200 mm
Glossy dhuwur

Angara Biru

600 x 1200 mm
Glossy dhuwur

Biru Biru Arizona

600 x 1200 mm
Glossy dhuwur

Choco Arizona

600 x 1200 mm
Glossy dhuwur

Arizona ijo

600 x 1200 mm
Glossy dhuwur

Grey Arizona

600 x 1200 mm
Glossy dhuwur

Armani Peteng

600 x 1200 mm
Glossy dhuwur

COBRA Ireng

600 x 1200 mm
Glossy dhuwur

Lampu kilat ireng

600 x 1200 mm
Glossy dhuwur

Boston Black

600 x 1200 mm
Glossy dhuwur

Brezza Black

600 x 1200 mm
Glossy dhuwur

Biru agyaro

600 x 1200 mm
Glossy dhuwur

Agyaro Brown

600 x 1200 mm
Glossy dhuwur

Angara Biru

600 x 1200 mm
Glossy dhuwur

Biru Biru Arizona

600 x 1200 mm
Glossy dhuwur

Choco Arizona

600 x 1200 mm
Glossy dhuwur

Arizona ijo

600 x 1200 mm
Glossy dhuwur

Grey Arizona

600 x 1200 mm
Glossy dhuwur

Armani Peteng

600 x 1200 mm
Glossy dhuwur

COBRA Ireng

600 x 1200 mm
Glossy dhuwur

Lampu kilat ireng

600 x 1200 mm
Glossy dhuwur

Boston Black

600 x 1200 mm
Glossy dhuwur

Brezza Black

600 x 1200 mm
Glossy dhuwur

Chatting WhatsAppx

Hai! Klik salah sawijining wakil ing ngisor iki kanggo ngobrol ing samsung utawa ngirim email menyang export@bluezonevitrified.com

Domestik
+91 99786 00512
Internasional
+91 99786 00553