Jubin Gvt / Porcelain - 600 x 1200 mm - Nebula High Glossy | Bluezone Vitrified Pvt. Ltd.

Jubin Gvt / Porcelain - 600 x 1200 mm

Amazonite

600 x 1200 mm
Nebula High Glossy

GVT sing ditetepake, GVT minangka jubin vitrisified sing gilap. Minangka jeneng kasebut, Jubin GVT duwe permukaan sing gilap, sing bisa nyedhiyakake macem-macem desain, karya seni, lan tekstur permukaan kaya gandum kayu, pring, utawa watu.

Amazonite (K21479 C2)

600 x 1200 mm
Nebula High Glossy

GVT sing ditetepake, GVT minangka jubin vitrisified sing gilap. Minangka jeneng kasebut, Jubin GVT duwe permukaan sing gilap, sing bisa nyedhiyakake macem-macem desain, karya seni, lan tekstur permukaan kaya gandum kayu, pring, utawa watu.

Arizona Aqua

600 x 1200 mm
Nebula High Glossy

GVT sing ditetepake, GVT minangka jubin vitrisified sing gilap. Minangka jeneng kasebut, Jubin GVT duwe permukaan sing gilap, sing bisa nyedhiyakake macem-macem desain, karya seni, lan tekstur permukaan kaya gandum kayu, pring, utawa watu.

Beristo Multi

600 x 1200 mm
Nebula High Glossy

GVT sing ditetepake, GVT minangka jubin vitrisified sing gilap. Minangka jeneng kasebut, Jubin GVT duwe permukaan sing gilap, sing bisa nyedhiyakake macem-macem desain, karya seni, lan tekstur permukaan kaya gandum kayu, pring, utawa watu.

Bottinica Cyber

600 x 1200 mm
Nebula High Glossy

GVT sing ditetepake, GVT minangka jubin vitrisified sing gilap. Minangka jeneng kasebut, Jubin GVT duwe permukaan sing gilap, sing bisa nyedhiyakake macem-macem desain, karya seni, lan tekstur permukaan kaya gandum kayu, pring, utawa watu.

Bottinica Cyber ​​(K20725 C3)

600 x 1200 mm
Nebula High Glossy

GVT sing ditetepake, GVT minangka jubin vitrisified sing gilap. Minangka jeneng kasebut, Jubin GVT duwe permukaan sing gilap, sing bisa nyedhiyakake macem-macem desain, karya seni, lan tekstur permukaan kaya gandum kayu, pring, utawa watu.

Bottinica Taffy

600 x 1200 mm
Nebula High Glossy

GVT sing ditetepake, GVT minangka jubin vitrisified sing gilap. Minangka jeneng kasebut, Jubin GVT duwe permukaan sing gilap, sing bisa nyedhiyakake macem-macem desain, karya seni, lan tekstur permukaan kaya gandum kayu, pring, utawa watu.

Brunet ijo

600 x 1200 mm
Nebula High Glossy

GVT sing ditetepake, GVT minangka jubin vitrisified sing gilap. Minangka jeneng kasebut, Jubin GVT duwe permukaan sing gilap, sing bisa nyedhiyakake macem-macem desain, karya seni, lan tekstur permukaan kaya gandum kayu, pring, utawa watu.

Caballo Multipy

600 x 1200 mm
Nebula High Glossy

GVT sing ditetepake, GVT minangka jubin vitrisified sing gilap. Minangka jeneng kasebut, Jubin GVT duwe permukaan sing gilap, sing bisa nyedhiyakake macem-macem desain, karya seni, lan tekstur permukaan kaya gandum kayu, pring, utawa watu.

Canary California

600 x 1200 mm
Nebula High Glossy

GVT sing ditetepake, GVT minangka jubin vitrisified sing gilap. Minangka jeneng kasebut, Jubin GVT duwe permukaan sing gilap, sing bisa nyedhiyakake macem-macem desain, karya seni, lan tekstur permukaan kaya gandum kayu, pring, utawa watu.

Cosima Azul (K21449 A Bluezone C2)

600 x 1200 mm
Nebula High Glossy

GVT sing ditetepake, GVT minangka jubin vitrisified sing gilap. Minangka jeneng kasebut, Jubin GVT duwe permukaan sing gilap, sing bisa nyedhiyakake macem-macem desain, karya seni, lan tekstur permukaan kaya gandum kayu, pring, utawa watu.

Cristallo Tiffany

600 x 1200 mm
Nebula High Glossy

GVT sing ditetepake, GVT minangka jubin vitrisified sing gilap. Minangka jeneng kasebut, Jubin GVT duwe permukaan sing gilap, sing bisa nyedhiyakake macem-macem desain, karya seni, lan tekstur permukaan kaya gandum kayu, pring, utawa watu.

Amazonite

600 x 1200 mm
Nebula High Glossy

Amazonite (K21479 C2)

600 x 1200 mm
Nebula High Glossy

Arizona Aqua

600 x 1200 mm
Nebula High Glossy

Beristo Multi

600 x 1200 mm
Nebula High Glossy

Bottinica Cyber

600 x 1200 mm
Nebula High Glossy

Bottinica Cyber ​​(K20725 C3)

600 x 1200 mm
Nebula High Glossy

Bottinica Taffy

600 x 1200 mm
Nebula High Glossy

Brunet ijo

600 x 1200 mm
Nebula High Glossy

Caballo Multipy

600 x 1200 mm
Nebula High Glossy

Canary California

600 x 1200 mm
Nebula High Glossy

Cosima Azul (K21449 A Bluezone C2)

600 x 1200 mm
Nebula High Glossy

Cristallo Tiffany

600 x 1200 mm
Nebula High Glossy

Amazonite

600 x 1200 mm
Nebula High Glossy

Amazonite (K21479 C2)

600 x 1200 mm
Nebula High Glossy

Arizona Aqua

600 x 1200 mm
Nebula High Glossy

Beristo Multi

600 x 1200 mm
Nebula High Glossy

Bottinica Cyber

600 x 1200 mm
Nebula High Glossy

Bottinica Cyber ​​(K20725 C3)

600 x 1200 mm
Nebula High Glossy

Bottinica Taffy

600 x 1200 mm
Nebula High Glossy

Brunet ijo

600 x 1200 mm
Nebula High Glossy

Caballo Multipy

600 x 1200 mm
Nebula High Glossy

Canary California

600 x 1200 mm
Nebula High Glossy

Cosima Azul (K21449 A Bluezone C2)

600 x 1200 mm
Nebula High Glossy

Cristallo Tiffany

600 x 1200 mm
Nebula High Glossy

Chatting WhatsAppx

Hai! Klik salah sawijining wakil ing ngisor iki kanggo ngobrol ing samsung utawa ngirim email menyang export@bluezonevitrified.com

Domestik
+91 99786 00512
Internasional
+91 99786 00553