Jubin Gvt / Porwinin - 600 x 600 mm | Bluezone Vitrified Pvt. Ltd.

Jubin Gvt / Porwinin - 600 x 600 mm

1024

600 x 600 mm
Nggilap

GVT sing ditetepake, GVT minangka jubin vitrisified sing gilap. Minangka jeneng kasebut, Jubin GVT duwe permukaan sing gilap, sing bisa nyedhiyakake macem-macem desain, karya seni, lan tekstur permukaan kaya gandum kayu, pring, utawa watu.

1025

600 x 600 mm
Nggilap

GVT sing ditetepake, GVT minangka jubin vitrisified sing gilap. Minangka jeneng kasebut, Jubin GVT duwe permukaan sing gilap, sing bisa nyedhiyakake macem-macem desain, karya seni, lan tekstur permukaan kaya gandum kayu, pring, utawa watu.

1026 d

600 x 600 mm
Nggilap

GVT sing ditetepake, GVT minangka jubin vitrisified sing gilap. Minangka jeneng kasebut, Jubin GVT duwe permukaan sing gilap, sing bisa nyedhiyakake macem-macem desain, karya seni, lan tekstur permukaan kaya gandum kayu, pring, utawa watu.

1026 l

600 x 600 mm
Nggilap

GVT sing ditetepake, GVT minangka jubin vitrisified sing gilap. Minangka jeneng kasebut, Jubin GVT duwe permukaan sing gilap, sing bisa nyedhiyakake macem-macem desain, karya seni, lan tekstur permukaan kaya gandum kayu, pring, utawa watu.

1027

600 x 600 mm
Nggilap

GVT sing ditetepake, GVT minangka jubin vitrisified sing gilap. Minangka jeneng kasebut, Jubin GVT duwe permukaan sing gilap, sing bisa nyedhiyakake macem-macem desain, karya seni, lan tekstur permukaan kaya gandum kayu, pring, utawa watu.

1028

600 x 600 mm
Nggilap

GVT sing ditetepake, GVT minangka jubin vitrisified sing gilap. Minangka jeneng kasebut, Jubin GVT duwe permukaan sing gilap, sing bisa nyedhiyakake macem-macem desain, karya seni, lan tekstur permukaan kaya gandum kayu, pring, utawa watu.

1029

600 x 600 mm
Nggilap

GVT sing ditetepake, GVT minangka jubin vitrisified sing gilap. Minangka jeneng kasebut, Jubin GVT duwe permukaan sing gilap, sing bisa nyedhiyakake macem-macem desain, karya seni, lan tekstur permukaan kaya gandum kayu, pring, utawa watu.

1030 d

600 x 600 mm
Nggilap

GVT sing ditetepake, GVT minangka jubin vitrisified sing gilap. Minangka jeneng kasebut, Jubin GVT duwe permukaan sing gilap, sing bisa nyedhiyakake macem-macem desain, karya seni, lan tekstur permukaan kaya gandum kayu, pring, utawa watu.

1030 l

600 x 600 mm
Nggilap

GVT sing ditetepake, GVT minangka jubin vitrisified sing gilap. Minangka jeneng kasebut, Jubin GVT duwe permukaan sing gilap, sing bisa nyedhiyakake macem-macem desain, karya seni, lan tekstur permukaan kaya gandum kayu, pring, utawa watu.

2001 d k

600 x 600 mm
Rustic

GVT sing ditetepake, GVT minangka jubin vitrisified sing gilap. Minangka jeneng kasebut, Jubin GVT duwe permukaan sing gilap, sing bisa nyedhiyakake macem-macem desain, karya seni, lan tekstur permukaan kaya gandum kayu, pring, utawa watu.

2001 l k

600 x 600 mm
Rustic

GVT sing ditetepake, GVT minangka jubin vitrisified sing gilap. Minangka jeneng kasebut, Jubin GVT duwe permukaan sing gilap, sing bisa nyedhiyakake macem-macem desain, karya seni, lan tekstur permukaan kaya gandum kayu, pring, utawa watu.

2002

600 x 600 mm
Rustic

GVT sing ditetepake, GVT minangka jubin vitrisified sing gilap. Minangka jeneng kasebut, Jubin GVT duwe permukaan sing gilap, sing bisa nyedhiyakake macem-macem desain, karya seni, lan tekstur permukaan kaya gandum kayu, pring, utawa watu.

1024

600 x 600 mm
Nggilap

1025

600 x 600 mm
Nggilap

1026 d

600 x 600 mm
Nggilap

1026 l

600 x 600 mm
Nggilap

1027

600 x 600 mm
Nggilap

1028

600 x 600 mm
Nggilap

1029

600 x 600 mm
Nggilap

1030 d

600 x 600 mm
Nggilap

1030 l

600 x 600 mm
Nggilap

2001 d k

600 x 600 mm
Rustic

2001 l k

600 x 600 mm
Rustic

2002

600 x 600 mm
Rustic

1024

600 x 600 mm
Nggilap

1025

600 x 600 mm
Nggilap

1026 d

600 x 600 mm
Nggilap

1026 l

600 x 600 mm
Nggilap

1027

600 x 600 mm
Nggilap

1028

600 x 600 mm
Nggilap

1029

600 x 600 mm
Nggilap

1030 d

600 x 600 mm
Nggilap

1030 l

600 x 600 mm
Nggilap

2001 d k

600 x 600 mm
Rustic

2001 l k

600 x 600 mm
Rustic

2002

600 x 600 mm
Rustic

Chatting WhatsAppx

Hai! Klik salah sawijining wakil ing ngisor iki kanggo ngobrol ing samsung utawa ngirim email menyang export@bluezonevitrified.com

Domestik
+91 99786 00512
Internasional
+91 99786 00553