Merek kami

Wilujeung sumping Bluezone

Kami salawasna ngajaga fokus anu kuat pikeun nganteurkeun rupa-rupa produk kualitas. Pikeun ngatasi kisaran Kacamat Kontrama sareng Produk Terpusik kami ogé produsén ekslusif di India pikeun produk wangunan khusus.

Panganyarna urang
Permukil

Aranjeunna dianggo pikeun lapisan atanapi nutupan permukaan, sareng tiasa nyayogikeun résistansi korosi, termer Panyalindungan, ngagem daya tahan, sareng / atanapi hiasan cai. Tiles keramik sumping dina sababaraha bentuk anu béda, Ukuran, sareng warna.

Meunangkeun diiluan ku rohangan

Kajadian & pamisahan urang

Tetep di kabaran

Whatsapp Chatx

Hi! Click one of our representatives below to chat on WhatsApp or send us email to export@bluezonevitrified.com

Domestic
+91 99786 00512
International
+91 99786 00553