• yoga 1
  • yoga 1
  • yoga 1
  • yoga 1

Pabrikan Pembelak Pembelak sareng Pamaké di India

Bluezone Vitrified Pvt. Ltd. Nyaéta produsén porpelin anu ngarah sareng suplai di India. Ku manufaktur sareng nganteurkeun kerangka anu pangsaéna pikeun klien urang, Bluezone Parantos ngawangun reputasi anu saé Dina industri ubin. Urang ngahasilkeun vandned, tukang celamiic, digital, sareng seueur jinis ubin sanés Pikeun témbok & lantai. Sajaba tina ngajual ubin kami ka klien domestik, kami ogé ngékspor tiles kami di luar India, Kaasup nagara Amérika Serikat sareng Inggris. Tiles kami masihan bumi anu sanés sareng anu sanés.

Maca deui
laptop

Diideuan ku desain méwah

Rustic

Kumaha urang tiasa ngabantosan?

Pilar Produk Kedés urang

Diilhami ku permukaan

Kajadian & pamisahan urang