Cariosan urang

Wilujeung sumping Bluezone

Bluezone Vitrified Pvt. Ltd. Diadegkeun dina taun 2015. Salila genep taun katukang, kami parantos ngilu ubin anu langkung luhur sareng ton ukuran desain. Urang nyebarkeun Ceramic, Pesselines, Vitried, sareng Tilbit Digital. Urang ngahasilkeun tilas kanggo lantai ogé témbok. Tengah, 600 mm, 300 mm, 1200 mm sareng 1800 mm sareng 1800 mm sareng 1800 mm sareng 1800 mm sareng 1800 mm sareng 1800 mm sareng 1800 mm sareng 1800 mm sareng 1800 mm sareng 1800 mm sareng 1800 mm sareng 1800 mm sareng 1800 mm sareng 1800 mm sareng 1800 mm sareng 1800 mm sareng 1800 mm sareng 1800 mm sareng 1800 mm sareng 1800 mm sareng 1800 mm sareng 1800 mm sareng 1800 mm sareng 1800 mm sareng 1800 mm sareng 1800 mm sareng 1800 mm sareng 1800 mm sareng 1800 mm sareng 1800 mm sareng 1800 mm sareng 1800 mm sareng 1800 mm sareng 1800 mm sareng 1800 mm sareng 1800 mm sareng 1800 mm sareng 1800 mm sareng 1800 mm sareng 1800 mm sareng 1800 mm sareng 1800 mm sareng 1800 x 1200 taun 1800 X 1800 mm. Gumantung kana naha anjeun hoyong ubin kanggo témbok, pawon, kamar mandi, sapertos sajabana, anjeun tiasa milih tina ukuran ukuran anu béda.

Komitmen

Investasi

Pasihkeun screen anu paling hébat tina barang anu pikaresepeun Béda Avenues ngeunaan desain.

Dealer & distributor

Dina jasa waktos sareng aksés saham di waktos anu diperyogikeun sareng jasa palanggan pangsaéna.

Undagi

Pasihkeun ka lingkup éntri anu pikaresepeun Hal anu béda sareng struktur.

Tukang

Teu aya perdagangan sareng bahan kualitas sareng licik barang-barang kami anu paling garansi Pedoman anu saé kantos di industri keramik.

Misi

Kalayan kamajuan téknologi, urang gaduh campuran calakan calakan sareng téknologi dinilai luhur pikeun prosés produksi kami. Tim téh téknologi sareng tim R & D damel pikeun ngatur prosés produksi panganyarna sareng update panganyarna di pasar.Apdet pangénggalna dina desain ubin Porcelin, lantai keramik, ubin, ubin luar bawa dina infrastruktur.

Visi

Kéngingkeun kapamimpinan di sakur dunya dina pabrik sareng ékspor kualitas pangsaéna Pembelang / Tempes Vitried. Visi visi pamungkas kami pikeun hésé dina desain sareng pola, ubin Kahirupan produk sareng kualitas pikeun mastikeun yén klien anu ngagunakeun barang-barang kami terus-terusan.

Whatsapp Chatx

Hi! Click one of our representatives below to chat on WhatsApp or send us email to export@bluezonevitrified.com

Domestic
+91 99786 00512
International
+91 99786 00553