Pupuhu Pesen

"Ngudag visi, sanés artos, artos bakal ngeureunkeun nuturkeun anjeun"

Kapala Nangtoskeun Diréktur Mr. Manoj Patel mangrupikeun pangadegBluezone. Kalayan motif pikeun mawa parobahan inspirasi dina industri sari. Filsafat na pikeun perusahaan nyaéta nyiptakeun merek anu nyampur intervolusi, kaunggulan, sareng kréfernat. Sareng tujuan supados perusahaan beubun, perusahaan diproduksi sababaraha produk sapertos ubes, ubin, sareng pas utamana, sareng modéren dina pola pelacak.“ Raos lemes dina batu teguh “ Nyaéta motif perusahaan urang. Rupa-rupa produk anu masihan anjeun kecukupan sophistication dina unggal jiff.

Mr. MangJ Patel

(Diréktur pelaksana)

Whatsapp Chatx

Hi! Click one of our representatives below to chat on WhatsApp or send us email to export@bluezonevitrified.com

Domestic
+91 99786 00512
International
+91 99786 00553