Digafed ngagulung Gaya Hebat Kréatip

GVT Tiles

Naon ubin gvt?

Kaca senjata valried (GVT) mangrupikeun jinis ubin keramik anu diwangun sacara utamina tina 90% gelas sareng bahan valried. Kieu ngamungkinkeun ub janten dipanaskeun gancang, anu mangpaat dina seueur iklim ieu biasana bakal nyandak dinten-gancang..

Naon anu ditampik?

Definisi pikeun ubin ngagolér ngagosok (pgvt) mangrupikeun jinis ubin keramik anu diwangun ku 85% gelas sareng bahan valried. Kieu ngamungkinkeun ub janten dipanaskeun gancang, anu mangpaat dina seueur iklim ieu biasana bakal nyandak dinten-gancang..

PGVT Tiles

Naon bedana di Gvt sareng Pgvt Tiles?

Bahan : Gvt ngagunakeun 50% gelas sareng bahan vitried, pgvt nganggo 85%.

Pangeuningkeun : Anjeun tiasa niiskeun permukaan ubin gancang dina ubin pgvt tibatan gvt.

Pemanasan : Anjeun tiasa panas kana beungeut pgvs langkung gancang, tapi aranjeunna langkung lumayan.

Ketebalan : Ketebalan kira-kira dua kali langkung ageung dina ubin gvt tibatan ubes pgvt.

Panjang sareng daya tahan : Hardeviity Tile PGVT langkung ageung, tapi defrabilitas tile PGVT kirang ti éta kanggo ubin gvts

Ukuran : Anjeun tiasa mendakan seueur ukuran tina ubt gvt di pasar, tapi ubin pgvt ngan sayogi dina ukuran kawates.

Lamaran : Anjeun tiasa nganggo jinis ubin pikeun tujuan luar atanapi indoor.

Mana anu langkung saé pikeun bumi gvt atanapi ubvt ubin?

Pilihan pangsaéna pikeun bumi atanapi harta komersial anjeun bakal gumantung kana warna, pola sareng harga harga anu anjeun pilari. Tiles gvt datang sareng tag harga anu langkung luhur tibatan pgvs tapi aranjeunna ogé nawiskeun langkung seueur pilihan dina hal warna variasi sapertos tambahan.

Tempt PGVT kurang mahal tibatan gvt, janten upami artos mangrupikeun prihatin, ubv tol tiasa janten pilihan anu langkung saé.

Dimana anjeun tiasa nganggo ubin gvt sareng pgvt?

Anjeun tiasa nganggo ubt gvt kami sareng pgvt kami pikeun dapur anjeun, kamar mandi. Sadaya Tiles ieu awét sareng pikaresepeun kana panon ogé. Anjeun ogé bakal mendakan yén anjeun henteu kedah ngahijina sabab aranjeunna damel tina bahan enamel anu vitefted anu dibanding kakuatanana pikeun batu alami atanapi bahan ubin sanés tapi tanpa kedah tuang. Ieu penting pisan pikeun terang sabab upami anjeun hoyong penampilan anu bersih, nyapu dina dapur anjeun atanapi kamar mandi maka ubin ieu bakal sampurna!

Dapur

Gvt sareng PGVT Tempes mangrupikeun pilihan anu sampurna pikeun dapur anjeun. Upami anjeun hoyong masihan kapribadian sareng gaya ka rohangan anjeun maka ieu mangrupikeun ubin! Urang gaduh seueur warna anu béda sareng bérés milih. Kami ogé nyandak ubin anu ukuran anu sampurna pikeun rohangan dapur atanapi backsplash tina kompor anjeun!

Gvt And Pgvt Tiles In Kitchen
Gvt And Pgvt Tiles In Bathroom

Kamar mandi

Kamar mandi mangrupikeun kamar anu sanés dimana GVT sareng PGVT Tiles tiasa dianggo dina kaayaanana. Upami anjeun hoyong anu bersih, sareng mewah sareng mewah maka ieu mangrupikeun ubin pikeun anjeun. Aranjeunna sampurna pikeun lantai mandi atanapi témbok. Anjeun ogé tiasa dianggo dina kamar mandi pikeun masihan sababaraha kapribadian kusabab aranjeunna asalna tina sababaraha warna anu béda anu mangrupikeun cara anu saé kanggo ngajantenkeun pagunaan séjén!

Ruang tengah

Aya seueur cara pikeun nganggo GVT sareng Pgvt Tiles di ruang tamu anjeun. Anjeun tiasa milih warna sareng desain anu cocog kapribadian atanapi gaya khusus anjeun sabab datangna seueur warna sareng gaya anu béda! Kami nawiskeun ubin anu bakal ngajantenkeun lantai rohangan hirup anu mewah ogé mewah ogé penampilan anu elegan.

Upami anjeun milarian ubin anu bakal mewah méwah ka rohangan anjeun teras tilv sareng kend

Gvt And Pgvt Tiles In Living Room
Gvt And Pgvt Tiles In Hallway

Letak

Gvt sareng PGVT Tempes mangrupikeun pilihan anu sampurna pikeun lorong anjeun. Aranjeunna asalna tina sababaraha warna anu béda supados anjeun tiasa ngaropea aranjeunna pikeun nyocogkeun skéma warna anjeun! Dahar daya penting ogé penting kusabab aranjeunna didamel tina enamel vitrive anu hartosna kuat pisan, dibandingkeun sareng batu alami atanapi bahan ubin sanés tapi henteu peryogi grouting.

Luar

Gvt sareng Pgvt Tempes sampurna pikeun rohangan luar anjeun. Aranjeunna awét, pikaresepeun pikeun panon, ogé bakal kuat pikeun tahan jinis cuaca! Urang nawiskeun rupa-rupa warna supados anjeun tiasa milih hiji anu bakal pas sareng gaya atanapi kapribadian anjeun ogé.

Gvt And Pgvt Tiles On Outdoor Floors

Béda ngabubarkeun dimana GVT sareng PGVT kami:

Di handap ieu anjeun tiasa pariksa koleksi ngeunaan bérés anu béda di mana gvt sareng pgvt kami sayogi:

Herang

Gumur Gusti / Pgvt Tiles Nyadiakeun tampilan sareng karasa. Éta sayogi dina sababaraha warna sapertos bodas, hideung, héjo héjo. Tiles herang populer pikeun pangaruh bersinar sareng aranjeunna ngajantenkeun kamar langkung lincah anu tiasa nyayogikeun perasaan anu mewah. Aya seueur kaunggulan nganggo gerakan herang

Éta bersinar geulis sareng nambihan langkung hirup kana dada.

Ceramic herang sayogi dina sababaraha warna anu ngajantenkeun anjeun pikeun milarian warna karesep pikeun bumi atanapi desain kantor anjeun.

Tiles Gelar gaduh pangaruh bersinar anu matak gampang ngabersihan.

Tempes GVT sareng PGVT lolobana dianggo di gedong kantor, perumahan komérsial ogé.

Glossy GVT PGVT Tile
Rustic GVT PGVT Tile

Rustic

Gurrt Gvt sareng PGVT Tiles Sacara tradisional dilakukeun ku bahan batu alami, tapi dinten ieu tiasa didamel tina bahan sintétis. Aranjeunna biasana bérés ku cara anu sami sareng granit atanapi marmer, nganggo penampilan matte anu elegan anu katingali ku anu anjeun tingali dina jero mewah, mahal hotél.

Satin

The Satin bérés Ngagaduhan tampilan éta mangrupikeun cara anu nyekel panon sareng anu saé nganggo gaya ka bumi anjeun. Anjeun tiasa angkat pikeun hal-hal halus sareng nyukur. Tempes kami dugi ka sababaraha warna, ku kituna anjeun tiasa mendakan anu sampurna pikeun bumi anjeun.

Sateuacana satin bérés ku Gvt sareng PGVT kami bakal masihan kamar mandi anjeun. Anjeun moal kedah hariwang ngeunaan éta matak lemes atanapi rusak ku cai sareng sabun di daérah baseuh kumargi ubin ieu henteu tahan. Tapi éta henteu hartosna anjeun moal tiasa ngabasmi kaindahan ubin ieu di dapur anjeun, kamar makan atanapi daérah hirup, teuing!

Satin GVT PGVT Tile
Wood Look GVT PGVT Tile

Kai

The Kayu bérés gvt sareng tgvt ubin Duanana dilakukeun tina keramik. Bédana antara dua nyaéta kai réngsé GVT sareng PGVT gaduh tékstur kai coklat anu terang, masihan éta penampilan alam pisan ka batu alam. Gaya ieu cocog pikeun daérah sapertos dapur atanapi kamar mandi dimana anjeun hoyong penampilan anu langkung saé

Tempatna tinggaleun GVT sareng PGVT Gurt langkung hampang warna tibatan lebar batu alami, tapi tetep nyayogikeun tékstur anu beunghar anu henteu hadir sareng lembar keramik anu biasa. Penampilan coklat tina ubin GVT sareng PGVT ieu ogé masihan aranjeunna karasaeun bumi. Gaya ieu sering cocog sareng jalma anu hoyong janten ramah-gancang.

Kayu atur GVT sareng PGVT Teile sering dianggo di imah padumukan, tapi ogé parantos dianggo pikeun tujuan komérsial. Gaya ieu biasana penjual pangsaéna diantara GVT produk Tiles. Tékstur kayu coklat biasana bakal cocog sareng warna anu langkung hampang sapertos abu-abu atanapi bule.

Gula

The Gula Nyaéta goody, permukaan anu lega sareng reflektif anu biasana diasah sareng tilu lapisan. Ieu mangrupikeun tampilan anu paling mewah anjeun tiasa kéngingkeun ubin sabab éta ngagurilap. Supaya ngahontal sheen ieu atanapi caang dina perangkat ieu biasana dilakukeun tina kombinasi tilu lapisan. Lapisan mimiti mangrupikeun prosés anu keret asam pikeun mupus permukaan herang sareng jieun tékstur dina bahan, anu masihan éta nitte

Léngkah kadua neuleum dina solusi kalayan flakes emas atanapi partikel logam sanés, biasana tambaga atanapi pérak. Teras ubin teu diabarkeun dina leyuran akrils sareng tungtungna disegel sareng poligulasi polumethan pikeun masihan éta bérés parah, tapi paling penting ngajagi lantai anjeun ti scuffs.

Ieu henteu disarankeun pikeun daérah lalu lintas anu luhur sapertos lorong kusabab éta sahingga sahingga herang sareng tiasa digoréng. Kusabab alesan ieu, ieu paling saé kanggo daérah anu saé sapertos ruang tamu atanapi kamar tidur dimana anjeun moal leumpang sareng sapatu dina sadaya waktos.

Jinis ieu ogé tiasa dianggo ogé di kamar mandi kusabab kualitas reflektif na anu bakal langkung gampang pikeun ningali naon anu anjeun lakukeun dina mandi atanapi bak mandi

Upami anjeun hoyong bérés kualitas luhur anu herang sareng reflektif, maka jinis tél ieu tiasa pikeun anjeun. Tapi upami anjeun milarian hal anu langkung awét dimana scuffs sareng goresan henteu prihatin, maka anjeun ogé hoyong angkat sareng bérés granit

Sugar GVT PGVT Tile
High Glossy GVT PGVT Tile

Lemah lega

Luhur Rélyy réngsé GVT sareng PGVT Tiles: Tiles gloss anu luhur dijieun tina bahan kualitas punjul sareng ngagaduhan bérés anu pikaresepeun. Permukaan ngagurilap lemes kana touch, tahan pikeun ngingetkeun atanapi ngorondang sareng parasaan alami anu henteu nyerep panas sapertos bahan sanés. Sipat ieu ngajantenkeun aranjeunna cocog sareng pangurus padumukan sareng komérsial.

Warna anu béda dimana gvt sareng pgvt ubin

Salah sahiji pertimbangan anu paling penting sareng ubin Nyaéta warna. Sababaraha jalma resep abu, anu sanés sapertos beige cahaya atanapi pink sareng sababaraha mean nuju warna poék sapertos hideung atanapi coklat. Warna tina ubv sareng pgvt tiasa bénten-béda dumasar kana kumaha anu aranjeunna dilakukeun, tapi khususna warna ieu dugi ka bodas, hideung, beige sareng kulawu sareng kulawu, Wide sareng abu. Di handap urang nyayogikeun koleksi ngeunaan warna anu béda:

White GVT PGVT Tile

Bodas

Bodas nyaéta warna anu paling umum pikeun ubin. Konservatif dina gaya sareng katingali hébat sareng jinis skéma ngahias, tina rustic ka chic modern.

Black GVT PGVT Tile

Hideung

Kubar GVT GVT sareng PGVT Tempes henteu populer tapi aranjeunna kedah ngembangkeun popularitas diantara di bumi anu gaduh kontras anu henteu nyayogikeun. Tiles GVT sareng PGVT ieu ogé tiasa katingali hébat di kamar kalayan hiasan anu sederhana, atanapi jinis rohangan anu peryogi parasaan Edgier.

Light Beige GVT PGVT Tile

Beige

Cahaya beige gaduh langkung tarik pikeun jalma anu hoyong anu béda tapi tetep hoyong tetep nganggo palét warna anu ayeuna. Ieu pilihan anu saé pikeun jalma anu ngagaduhan murangkalih atanapi piaraan anu terus-terusan spilling, bruising sareng perbitan sareng barang sanés di bumi.

Dark Beige GVT PGVT Tile

Lapig poék

Poige Gigy Gvt sareng PGVT Tempes tiasa nambihan kahaneutan ka rohangan. Éta ogé pilihan anu saé pikeun jalma anu nganggo warna poék anu sanés dina skéma hiasanna sareng hoyong langkung terang pisan hal sareng pilihan warna ieu

Gray GVT PGVT Tile

hawuk

Gvt Gvt sareng Tempt PGVT anu paling umum tina sadaya nada nétral, janten aranjeunna sampurna upami anjeun milarian warna anu nganggo sadayana. Warna abu ogé pilihan anu hébat pikeun jalma anu resep ngarobih hal sering sareng hoyong kamampuan nambihan warna anyar tanpa aya komitmen anu henteu tiasa dianggo

Red GVT PGVT Tile

Beureum

Beureum nyaéta warna anu saé pikeun jalma anu hoyong anu langkung seueur tibatan bodas atanapi beige tapi henteu resep ideu nganggo ideu nganggo gvt hideung. Beureum GVT sareng TGVT Tempes ogé tiasa janten cara anu hébat pikeun ngenalkeun pop warna kana bumi anjeun.

Dark Brown GVT PGVT Tile

Coklat poék

Upami anjeun milarian bumi bumi, canggih sareng coklat poék nyaéta pilihan anu sampurna. Nada warna ieu tiasa dianggo sareng nada abu anu langkung poék sapertos anu masihan kontras tanpa langkung wani.

Gold Large Format Porcelain Tiles

Emas

Tilang Emas ageung. Kadang-kadang dipaké pikeun nyiptakeun elegan di jero kamar mana waé anu disimpen di.

Ukuran anu béda di mana gvt sareng tgvt:

Aya tilu ukuran utama di mana urang nawiskeun Tiles GVT kami:

Taros Kami

Kami bluezone vitrified Pvt.Ltd., Produsén anu ngarah gvt sareng cgvt ubin. Upami anjeun ngagaduhan patarosan atanapi eupan balik, punten gratis pikeun ngahubungi kami Taros Kami Atanapi anjeun ogé tiasa email sapertos : info@bluezonevitrified.comKami bakal ngawalon dina 24 jam! Hatur nuhun sateuacanna pikeun gawé babarengan.