Ubin témbok kerama - 300 x 450 mm - heressy - 10001 lt | Bluezone Vitrified Pvt. Ltd.
10001_DK 10001 dk
10001_HL 10001 hl
10001_HL_1 10001 hl 1
10001_LT 10001 lt
Tembok témbok keramik

300 x 450 mm

10001 lt

Ngaran Produk :
Ukuran :
Séri :
Ketebangan nominal :
Henteu aya ubin per kotak :
Wewengkon sinyalna per kotak :
Beurat per kotak :
Bagikeun produk ieu

Rohangan anu cocog

Arpér aplikasi Interior Exterior
Parumahan Komérsial lampu Komérsial Parumahan Komérsial
Nyanghareup
Tehel
Témbok

Tentang Whatsappx

Hai! Pencét salah sahiji wawakil kami di handap pikeun ngobrol dina whatsapp atanapi ngirim email ka kami export@bluezonevitrified.com

Rumah tangga
+91 99786 00512
Internasional
+91 99786 00553