Ubin témbok kerah - 300 x 450 mm - heresy - 10248 lt | Bluezone Vitrified Pvt. Ltd.
10248_DK 10248 dk
10248_HL_A 10248 hl a
10248_HL_B 10248 HL B
10248_LT 10248 lt
Tembok témbok keramik

300 x 450 mm

10248 lt

Ngaran Produk :
Ukuran :
Séri :
Ketebangan nominal :
Henteu aya ubin per kotak :
Wewengkon sinyalna per kotak :
Beurat per kotak :
Bagikeun produk ieu

Rohangan anu cocog

Arpér aplikasi Interior Exterior
Parumahan Komérsial lampu Komérsial Parumahan Komérsial
Nyanghareup
Tehel
Témbok

Tentang Whatsappx

Hai! Pencét salah sahiji wawakil kami di handap pikeun ngobrol dina whatsapp atanapi ngirim email ka kami export@bluezonevitrified.com

Rumah tangga
+91 99786 00512
Internasional
+91 99786 00553