Ubin témbok kerah - 300 x 450 mm - herang - 10303 dk | Bluezone Vitrified Pvt. Ltd.
10303_DK 10303 dk
10303_HL_A 10303 HL A
10303_HL_B 10303 HL B
10303_LT 10303 lt
Tembok témbok keramik

300 x 450 mm

10303 dk

Ngaran Produk :
Ukuran :
Séri :
Ketebangan nominal :
Henteu aya ubin per kotak :
Wewengkon sinyalna per kotak :
Beurat per kotak :
Bagikeun produk ieu

Rohangan anu cocog

Arpér aplikasi Interior Exterior
Parumahan Komérsial lampu Komérsial Parumahan Komérsial
Nyanghareup
Tehel
Témbok

Tentang Whatsappx

Hai! Pencét salah sahiji wawakil kami di handap pikeun ngobrol dina whatsapp atanapi ngirim email ka kami export@bluezonevitrified.com

Rumah tangga
+91 99786 00512
Internasional
+91 99786 00553