Ubin témbok kerangka - 300 x 450 mm - heresy - 10489 KT 1 | Bluezone Vitrified Pvt. Ltd.
10489_KT_1 10489 KT 1
10489_KT_2 10489 KT 2
10489_KT_3 10489 KT 3
10489_LT 10489 lt
Tembok témbok keramik

300 x 450 mm

10489 KT 1

Ngaran Produk :
Ukuran :
Séri :
Ketebangan nominal :
Henteu aya ubin per kotak :
Wewengkon sinyalna per kotak :
Beurat per kotak :
Bagikeun produk ieu

Rohangan anu cocog

Arpér aplikasi Interior Exterior
Parumahan Komérsial lampu Komérsial Parumahan Komérsial
Nyanghareup
Tehel
Témbok

Tentang Whatsappx

Hai! Pencét salah sahiji wawakil kami di handap pikeun ngobrol dina whatsapp atanapi ngirim email ka kami export@bluezonevitrified.com

Rumah tangga
+91 99786 00512
Internasional
+91 99786 00553