Ubin témbok kerangka - 300 x 450 mm - heresy - 10542 kt 3 | Bluezone Vitrified Pvt. Ltd.
10542_KT_1 10542 KT 1
10542_KT_2 10542 KT 2
10542_KT_3 10542 KT 3
10542_LT 10542 lt
Tembok témbok keramik

300 x 450 mm

10542 KT 3

Ngaran Produk :
Ukuran :
Séri :
Ketebangan nominal :
Henteu aya ubin per kotak :
Wewengkon sinyalna per kotak :
Beurat per kotak :
Bagikeun produk ieu

Rohangan anu cocog

Arpér aplikasi Interior Exterior
Parumahan Komérsial lampu Komérsial Parumahan Komérsial
Nyanghareup
Tehel
Témbok

Tentang Whatsappx

Hai! Pencét salah sahiji wawakil kami di handap pikeun ngobrol dina whatsapp atanapi ngirim email ka kami export@bluezonevitrified.com

Rumah tangga
+91 99786 00512
Internasional
+91 99786 00553