Ubin témbok kerama - 300 x 450 mm - heresy - 10790 lt | Bluezone Vitrified Pvt. Ltd.
10790_KT_1 10790 KT 1
10790_KT_2 10790 KT 2
10790_KT_3 10790 kt 3
10790_LT 10790 lt
Tembok témbok keramik

300 x 450 mm

10790 lt

Ngaran Produk :
Ukuran :
Séri :
Ketebangan nominal :
Henteu aya ubin per kotak :
Wewengkon sinyalna per kotak :
Beurat per kotak :
Bagikeun produk ieu

Rohangan anu cocog

Arpér aplikasi Interior Exterior
Parumahan Komérsial lampu Komérsial Parumahan Komérsial
Nyanghareup
Tehel
Témbok

Tentang Whatsappx

Hai! Pencét salah sahiji wawakil kami di handap pikeun ngobrol dina whatsapp atanapi ngirim email ka kami export@bluezonevitrified.com

Rumah tangga
+91 99786 00512
Internasional
+91 99786 00553