Ubin témbok kerangka - 300 x 450 mm - herdy - poster-57 b | Bluezone Vitrified Pvt. Ltd.
POSTER-57_A Poster-57 a
POSTER-57_B Poster-57 b
POSTER-57_DK Poster-57 dk
POSTER-57_LT Poster-57 lt
Tembok témbok keramik

300 x 450 mm

Poster-57 b

Ngaran Produk :
Ukuran :
Séri :
Ketebangan nominal :
Henteu aya ubin per kotak :
Wewengkon sinyalna per kotak :
Beurat per kotak :
Bagikeun produk ieu

Rohangan anu cocog

Arpér aplikasi Interior Exterior
Parumahan Komérsial lampu Komérsial Parumahan Komérsial
Nyanghareup
Tehel
Témbok

Tentang Whatsappx

Hai! Pencét salah sahiji wawakil kami di handap pikeun ngobrol dina whatsapp atanapi ngirim email ka kami export@bluezonevitrified.com

Rumah tangga
+91 99786 00512
Internasional
+91 99786 00553