Ubin témbok kerangka - 300 x 600 mm - herang - 5055 lt | Bluezone Vitrified Pvt. Ltd.
5055 DK 5055 dk
5055 HL 1 5055 hl 1
5055 HL 2 5055 hl 2
5055 LT 5055 lt
Tembok témbok keramik

300 x 600 mm

5055 lt

Ngaran Produk :
Ukuran :
Séri :
Ketebangan nominal :
Henteu aya ubin per kotak :
Wewengkon sinyalna per kotak :
Beurat per kotak :
Bagikeun produk ieu

Rohangan anu cocog

Arpér aplikasi Interior Exterior
Parumahan Komérsial lampu Komérsial Parumahan Komérsial
Nyanghareup
Tehel
Témbok

Tentang Whatsappx

Hai! Pencét salah sahiji wawakil kami di handap pikeun ngobrol dina whatsapp atanapi ngirim email ka kami export@bluezonevitrified.com

Rumah tangga
+91 99786 00512
Internasional
+91 99786 00553