Ubin témbok kerama - 300 x 600 mm - herdy - 5247 hl | Bluezone Vitrified Pvt. Ltd.
5247 DK 5247 dk
5247 HL-1 5247 HL-1
5247 LT 5247 lt
Tembok témbok keramik

300 x 600 mm

5247 HL-1

Ngaran Produk :
Ukuran :
Séri :
Ketebangan nominal :
Henteu aya ubin per kotak :
Wewengkon sinyalna per kotak :
Beurat per kotak :
Bagikeun produk ieu

Rohangan anu cocog

Arpér aplikasi Interior Exterior
Parumahan Komérsial lampu Komérsial Parumahan Komérsial
Nyanghareup
Tehel
Témbok

Tentang Whatsappx

Hai! Pencét salah sahiji wawakil kami di handap pikeun ngobrol dina whatsapp atanapi ngirim email ka kami export@bluezonevitrified.com

Rumah tangga
+91 99786 00512
Internasional
+91 99786 00553