Ubin témbok keramik - 300 x 600 mm - herdy - 5264 hl-2 | Bluezone Vitrified Pvt. Ltd.
5264 DK 5264 dk
5264 LT 5264 lt
5264_HL-2 5264 hl-2
Tembok témbok keramik

300 x 600 mm

5264 hl-2

Ngaran Produk :
Ukuran :
Séri :
Ketebangan nominal :
Henteu aya ubin per kotak :
Wewengkon sinyalna per kotak :
Beurat per kotak :
Bagikeun produk ieu

Rohangan anu cocog

Arpér aplikasi Interior Exterior
Parumahan Komérsial lampu Komérsial Parumahan Komérsial
Nyanghareup
Tehel
Témbok

Tentang Whatsappx

Hai! Pencét salah sahiji wawakil kami di handap pikeun ngobrol dina whatsapp atanapi ngirim email ka kami export@bluezonevitrified.com

Rumah tangga
+91 99786 00512
Internasional
+91 99786 00553