Ubin témbok keramik - 300 x 600 mm - herdy - 5473 lt | Bluezone Vitrified Pvt. Ltd.
5473_DK_1 5473 dk 1
5473_HL-1 5473 HL-1
5473_HL-2 5473 HL-2
5473_LT 5473 lt
Tembok témbok keramik

300 x 600 mm

5473 lt

Ngaran Produk :
Ukuran :
Séri :
Ketebangan nominal :
Henteu aya ubin per kotak :
Wewengkon sinyalna per kotak :
Beurat per kotak :
Bagikeun produk ieu

Rohangan anu cocog

Arpér aplikasi Interior Exterior
Parumahan Komérsial lampu Komérsial Parumahan Komérsial
Nyanghareup
Tehel
Témbok

Tentang Whatsappx

Hai! Pencét salah sahiji wawakil kami di handap pikeun ngobrol dina whatsapp atanapi ngirim email ka kami export@bluezonevitrified.com

Rumah tangga
+91 99786 00512
Internasional
+91 99786 00553