Ubin témbok keramik - 300 x 600 mm - herang - 5825 hl | Bluezone Vitrified Pvt. Ltd.
5825_DK_R1 5825 dk r1
5825_HL_1 5825 HL 1
5825_HL_2 5825 HL 2
5825_LT_R1 5825 lt r1
Tembok témbok keramik

300 x 600 mm

5825 HL 2

Ngaran Produk :
Ukuran :
Séri :
Ketebangan nominal :
Henteu aya ubin per kotak :
Wewengkon sinyalna per kotak :
Beurat per kotak :
Bagikeun produk ieu

Rohangan anu cocog

Arpér aplikasi Interior Exterior
Parumahan Komérsial lampu Komérsial Parumahan Komérsial
Nyanghareup
Tehel
Témbok

Tentang Whatsappx

Hai! Pencét salah sahiji wawakil kami di handap pikeun ngobrol dina whatsapp atanapi ngirim email ka kami export@bluezonevitrified.com

Rumah tangga
+91 99786 00512
Internasional
+91 99786 00553