Ubin témbok keramik - 300 x 600 mm - herdy - 5836 HL-1 | Bluezone Vitrified Pvt. Ltd.
5836_DK 5836 dk
5836_HL-1 5836 HL-1
5836_HL-2 5836 HL-2
5836_LT 5836 lt
Tembok témbok keramik

300 x 600 mm

5836 HL-1

Ngaran Produk :
Ukuran :
Séri :
Ketebangan nominal :
Henteu aya ubin per kotak :
Wewengkon sinyalna per kotak :
Beurat per kotak :
Bagikeun produk ieu

Rohangan anu cocog

Arpér aplikasi Interior Exterior
Parumahan Komérsial lampu Komérsial Parumahan Komérsial
Nyanghareup
Tehel
Témbok

Tentang Whatsappx

Hai! Pencét salah sahiji wawakil kami di handap pikeun ngobrol dina whatsapp atanapi ngirim email ka kami export@bluezonevitrified.com

Rumah tangga
+91 99786 00512
Internasional
+91 99786 00553