Ubin témbok kerama - 300 x 600 mm - herang - 6028 dk | Bluezone Vitrified Pvt. Ltd.
6028_DK 6028 DK
6028_HL-1 6028 HL-1
6028_LT 6028 lt
Tembok témbok keramik

300 x 600 mm

6028 DK

Ngaran Produk :
Ukuran :
Séri :
Ketebangan nominal :
Henteu aya ubin per kotak :
Wewengkon sinyalna per kotak :
Beurat per kotak :
Bagikeun produk ieu

Rohangan anu cocog

Arpér aplikasi Interior Exterior
Parumahan Komérsial lampu Komérsial Parumahan Komérsial
Nyanghareup
Tehel
Témbok

Tentang Whatsappx

Hai! Pencét salah sahiji wawakil kami di handap pikeun ngobrol dina whatsapp atanapi ngirim email ka kami export@bluezonevitrified.com

Rumah tangga
+91 99786 00512
Internasional
+91 99786 00553