Ubin témbok kerah - 300 x 600 mm - herang - 6041 lt r1 | Bluezone Vitrified Pvt. Ltd.
6041_HL_1 6041 HL 1
6041_HL_2_R1 6041 HL 2 R1
6041_LT_R1 6041 LT R1
6041_LT_R2 6041 lt r2
Tembok témbok keramik

300 x 600 mm

6041 LT R1

Ngaran Produk :
Ukuran :
Séri :
Ketebangan nominal :
Henteu aya ubin per kotak :
Wewengkon sinyalna per kotak :
Beurat per kotak :
Bagikeun produk ieu

Rohangan anu cocog

Arpér aplikasi Interior Exterior
Parumahan Komérsial lampu Komérsial Parumahan Komérsial
Nyanghareup
Tehel
Témbok

Tentang Whatsappx

Hai! Pencét salah sahiji wawakil kami di handap pikeun ngobrol dina whatsapp atanapi ngirim email ka kami export@bluezonevitrified.com

Rumah tangga
+91 99786 00512
Internasional
+91 99786 00553