Ubin témbok kerah - 300 x 600 mm - herang - 6049 hl 2 | Bluezone Vitrified Pvt. Ltd.
6049_DK_R1 6049 DK R1
6049_HL_1_ 6049 HL 1
6049_HL_2 6049 HL 2
6049_LT_R1 6049 lt r1
Tembok témbok keramik

300 x 600 mm

6049 HL 2

Ngaran Produk :
Ukuran :
Séri :
Ketebangan nominal :
Henteu aya ubin per kotak :
Wewengkon sinyalna per kotak :
Beurat per kotak :
Bagikeun produk ieu

Rohangan anu cocog

Arpér aplikasi Interior Exterior
Parumahan Komérsial lampu Komérsial Parumahan Komérsial
Nyanghareup
Tehel
Témbok

Tentang Whatsappx

Hai! Pencét salah sahiji wawakil kami di handap pikeun ngobrol dina whatsapp atanapi ngirim email ka kami export@bluezonevitrified.com

Rumah tangga
+91 99786 00512
Internasional
+91 99786 00553