Ubin témbok keramik - 300 x 600 mm - herdy - 6100 HL-1 | Bluezone Vitrified Pvt. Ltd.
6100_DK 6100 dk
6100_HL-1 6100 HL-1
6100_LT 6100 lt
Tembok témbok keramik

300 x 600 mm

6100 HL-1

Ngaran Produk :
Ukuran :
Séri :
Ketebangan nominal :
Henteu aya ubin per kotak :
Wewengkon sinyalna per kotak :
Beurat per kotak :
Bagikeun produk ieu

Rohangan anu cocog

Arpér aplikasi Interior Exterior
Parumahan Komérsial lampu Komérsial Parumahan Komérsial
Nyanghareup
Tehel
Témbok

Tentang Whatsappx

Hai! Pencét salah sahiji wawakil kami di handap pikeun ngobrol dina whatsapp atanapi ngirim email ka kami export@bluezonevitrified.com

Rumah tangga
+91 99786 00512
Internasional
+91 99786 00553