Tembok témbok keramik - 300 x 600 mm - dapur - 5871 lt r1 | Bluezone Vitrified Pvt. Ltd.
5871_KT-1 5871 KT-1
5871_KT-2 5871 KT-2
5871_LT_R1 5871 lt r1
5871_LT_R2 5871 lt r2
Tembok témbok keramik

300 x 600 mm

5871 lt r1

Ngaran Produk :
Ukuran :
Séri :
Ketebangan nominal :
Henteu aya ubin per kotak :
Wewengkon sinyalna per kotak :
Beurat per kotak :
Bagikeun produk ieu

Rohangan anu cocog

Arpér aplikasi Interior Exterior
Parumahan Komérsial lampu Komérsial Parumahan Komérsial
Nyanghareup
Tehel
Témbok

Tentang Whatsappx

Hai! Pencét salah sahiji wawakil kami di handap pikeun ngobrol dina whatsapp atanapi ngirim email ka kami export@bluezonevitrified.com

Rumah tangga
+91 99786 00512
Internasional
+91 99786 00553