Tembok témbok keramik - 300 x 600 mm - dapur - 5890 kt-1 | Bluezone Vitrified Pvt. Ltd.
5890_KT-1 5890 KT-1
5890_KT-2 5890 KT-2
5890_LT 5890 lt
Tembok témbok keramik

300 x 600 mm

5890 KT-1

Ngaran Produk :
Ukuran :
Séri :
Ketebangan nominal :
Henteu aya ubin per kotak :
Wewengkon sinyalna per kotak :
Beurat per kotak :
Bagikeun produk ieu

Rohangan anu cocog

Arpér aplikasi Interior Exterior
Parumahan Komérsial lampu Komérsial Parumahan Komérsial
Nyanghareup
Tehel
Témbok

Tentang Whatsappx

Hai! Pencét salah sahiji wawakil kami di handap pikeun ngobrol dina whatsapp atanapi ngirim email ka kami export@bluezonevitrified.com

Rumah tangga
+91 99786 00512
Internasional
+91 99786 00553