Gvt / Porpeldin - 600 X 1200 mm - MM Gharhy High - Azrador Azure | Bluezone Vitrified Pvt. Ltd.
LABRADOR AZURE-1
Labrador Azure P2
Labrador Azurs P3
Labrador Azure P4
Labrador Azure P5
Labrador Azure P6
Gvt / kertas

600 x 1200 mm

Azuror labrador

Salawasna ditetepkeun, gvt nangtung pikeun ubin. Sakumaha nami nunjukkeun, ubi gvt ngagaduhan permukaan anu glazed, anu ngaktifkeun rupa-rupa desain, senior art, sareng téksangan.

Ngaran Produk :
Ngetik :
Ukuran :
Séri :
Ketebangan nominal :
Henteu aya ubin per kotak :
Wewengkon sinyalna per kotak :
Beurat per kotak :
Bagikeun produk ieu

Rohangan anu cocog

Arpér aplikasi Interior Exterior
Parumahan Komérsial lampu Komérsial Parumahan Komérsial
Nyanghareup
Tehel
Témbok

Tentang Whatsappx

Hai! Pencét salah sahiji wawakil kami di handap pikeun ngobrol dina whatsapp atanapi ngirim email ka kami export@bluezonevitrified.com

Rumah tangga
+91 99786 00512
Internasional
+91 99786 00553