Slabs Phabél - 1200 x 1800 mm - Carnis - Corten Green | Bluezone Vitrified Pvt. Ltd.
CORTEN GREY-1
Corten abu-2
Corten abu-3
Slabs porning

1200 x 1800 mm

Coren abu

Ngaran Produk :
Ngetik :
Ukuran :
Séri :
Ketebangan nominal :
Henteu aya ubin per kotak :
Wewengkon sinyalna per kotak :
Beurat per kotak :
Bagikeun produk ieu

Rohangan anu cocog

Arpér aplikasi Interior Exterior
Parumahan Komérsial lampu Komérsial Parumahan Komérsial
Nyanghareup
Tehel
Témbok

Tentang Whatsappx

Hai! Pencét salah sahiji wawakil kami di handap pikeun ngobrol dina whatsapp atanapi ngirim email ka kami export@bluezonevitrified.com

Rumah tangga
+91 99786 00512
Internasional
+91 99786 00553