Gvt / pgvt ubin - 600 x 600 mm - Herang - 1080| Bluezone Vitrified Tiles

Gvt / pgvt ubin - 600 x 600 mm - Herang - 1080

1080
Sr.No 1
Nominal Size 600 x 600 mm
Nominal Thickness 9.2 mm (Approx)
No Of Tiles Per Box 4 Pcs.
Coverage Area Per Box 15.50 Sq.Ft / 1.44 Sq. Mtr.
Weight Per Box 29 kg.   (Approx)
+ 1
350 Karakter (s) sésa

Kéngingkeun perkiraan anu sampurna

Itungan kotak ubin

Kaki
Kaki

Perkadahan

Sq. M Sq. Ft

Ieu tiasa bénten dina kabutuhan anu saleresna.
Ieu ngan ukur perkiraan.

X ft

Y ft

Tipuang

  • Panjang sareng dimensi lebar aya dina suku.
  • 1 kaki = 0.3048 meter
  • 1 Méter = 3.28080 suku
  • 1 meter = 100 sentimeter
  • 1 sentimeter = 0,01 méter
coming soon