Gvt / Porkscelain - 600 x 1200 mm | Bluezone Vitrified Pvt. Ltd.

Gvt / Porkscelain - 600 x 1200 mm

Alabaster.

600 x 1200 mm
Herang

Salawasna ditetepkeun, gvt nangtung pikeun ubin. Sakumaha nami nunjukkeun, ubi gvt ngagaduhan permukaan anu glazed, anu ngaktifkeun rupa-rupa desain, senior art, sareng téksangan.

Alabaster alami

600 x 1200 mm
Herang

Salawasna ditetepkeun, gvt nangtung pikeun ubin. Sakumaha nami nunjukkeun, ubi gvt ngagaduhan permukaan anu glazed, anu ngaktifkeun rupa-rupa desain, senior art, sareng téksangan.

Langit alabas

600 x 1200 mm
Herang

Salawasna ditetepkeun, gvt nangtung pikeun ubin. Sakumaha nami nunjukkeun, ubi gvt ngagaduhan permukaan anu glazed, anu ngaktifkeun rupa-rupa desain, senior art, sareng téksangan.

Alaska kulawu

600 x 1200 mm
Herang

Salawasna ditetepkeun, gvt nangtung pikeun ubin. Sakumaha nami nunjukkeun, ubi gvt ngagaduhan permukaan anu glazed, anu ngaktifkeun rupa-rupa desain, senior art, sareng téksangan.

Alaska alami

600 x 1200 mm
Herang

Salawasna ditetepkeun, gvt nangtung pikeun ubin. Sakumaha nami nunjukkeun, ubi gvt ngagaduhan permukaan anu glazed, anu ngaktifkeun rupa-rupa desain, senior art, sareng téksangan.

Alaska gris

600 x 1200 mm
Herang

Salawasna ditetepkeun, gvt nangtung pikeun ubin. Sakumaha nami nunjukkeun, ubi gvt ngagaduhan permukaan anu glazed, anu ngaktifkeun rupa-rupa desain, senior art, sareng téksangan.

Lampu alaska

600 x 1200 mm
Herang

Salawasna ditetepkeun, gvt nangtung pikeun ubin. Sakumaha nami nunjukkeun, ubi gvt ngagaduhan permukaan anu glazed, anu ngaktifkeun rupa-rupa desain, senior art, sareng téksangan.

Alfina bodas A & B

600 x 1200 mm
Herang

Salawasna ditetepkeun, gvt nangtung pikeun ubin. Sakumaha nami nunjukkeun, ubi gvt ngagaduhan permukaan anu glazed, anu ngaktifkeun rupa-rupa desain, senior art, sareng téksangan.

Alonzo choco

600 x 1200 mm
Herang

Salawasna ditetepkeun, gvt nangtung pikeun ubin. Sakumaha nami nunjukkeun, ubi gvt ngagaduhan permukaan anu glazed, anu ngaktifkeun rupa-rupa desain, senior art, sareng téksangan.

Alonzo cronra

600 x 1200 mm
Herang

Salawasna ditetepkeun, gvt nangtung pikeun ubin. Sakumaha nami nunjukkeun, ubi gvt ngagaduhan permukaan anu glazed, anu ngaktifkeun rupa-rupa desain, senior art, sareng téksangan.

Alonzo kulawu

600 x 1200 mm
Herang

Salawasna ditetepkeun, gvt nangtung pikeun ubin. Sakumaha nami nunjukkeun, ubi gvt ngagaduhan permukaan anu glazed, anu ngaktifkeun rupa-rupa desain, senior art, sareng téksangan.

Lampu alonzo

600 x 1200 mm
Herang

Salawasna ditetepkeun, gvt nangtung pikeun ubin. Sakumaha nami nunjukkeun, ubi gvt ngagaduhan permukaan anu glazed, anu ngaktifkeun rupa-rupa desain, senior art, sareng téksangan.

Alabaster.

600 x 1200 mm
Herang

Alabaster alami

600 x 1200 mm
Herang

Langit alabas

600 x 1200 mm
Herang

Alaska kulawu

600 x 1200 mm
Herang

Alaska alami

600 x 1200 mm
Herang

Alaska gris

600 x 1200 mm
Herang

Lampu alaska

600 x 1200 mm
Herang

Alfina bodas A & B

600 x 1200 mm
Herang

Alonzo choco

600 x 1200 mm
Herang

Alonzo cronra

600 x 1200 mm
Herang

Alonzo kulawu

600 x 1200 mm
Herang

Lampu alonzo

600 x 1200 mm
Herang

Alabaster.

600 x 1200 mm
Herang

Alabaster alami

600 x 1200 mm
Herang

Langit alabas

600 x 1200 mm
Herang

Alaska kulawu

600 x 1200 mm
Herang

Alaska alami

600 x 1200 mm
Herang

Alaska gris

600 x 1200 mm
Herang

Lampu alaska

600 x 1200 mm
Herang

Alfina bodas A & B

600 x 1200 mm
Herang

Alonzo choco

600 x 1200 mm
Herang

Alonzo cronra

600 x 1200 mm
Herang

Alonzo kulawu

600 x 1200 mm
Herang

Lampu alonzo

600 x 1200 mm
Herang

Tentang Whatsappx

Hai! Pencét salah sahiji wawakil kami di handap pikeun ngobrol dina whatsapp atanapi ngirim email ka kami export@bluezonevitrified.com

Rumah tangga
+91 99786 00512
Internasional
+91 99786 00553