Gvt / Porkscelain - 600 x 1200 mm | Bluezone Vitrified Pvt. Ltd.

Gvt / Porkscelain - 600 x 1200 mm

Monolith bodas

600 x 1200 mm
Herang

Salawasna ditetepkeun, gvt nangtung pikeun ubin. Sakumaha nami nunjukkeun, ubi gvt ngagaduhan permukaan anu glazed, anu ngaktifkeun rupa-rupa desain, senior art, sareng téksangan.

Multi

600 x 1200 mm
Nebula herang

Salawasna ditetepkeun, gvt nangtung pikeun ubin. Sakumaha nami nunjukkeun, ubi gvt ngagaduhan permukaan anu glazed, anu ngaktifkeun rupa-rupa desain, senior art, sareng téksangan.

Thex theal

600 x 1200 mm
Nebula herang

Salawasna ditetepkeun, gvt nangtung pikeun ubin. Sakumaha nami nunjukkeun, ubi gvt ngagaduhan permukaan anu glazed, anu ngaktifkeun rupa-rupa desain, senior art, sareng téksangan.

Pisenja Choco

600 x 1200 mm
Lemah lega

Salawasna ditetepkeun, gvt nangtung pikeun ubin. Sakumaha nami nunjukkeun, ubi gvt ngagaduhan permukaan anu glazed, anu ngaktifkeun rupa-rupa desain, senior art, sareng téksangan.

Katumbiri hideung

600 x 1200 mm
Lemah lega

Salawasna ditetepkeun, gvt nangtung pikeun ubin. Sakumaha nami nunjukkeun, ubi gvt ngagaduhan permukaan anu glazed, anu ngaktifkeun rupa-rupa desain, senior art, sareng téksangan.

Monolith bodas

600 x 1200 mm
Herang

Multi

600 x 1200 mm
Nebula herang

Thex theal

600 x 1200 mm
Nebula herang

Pisenja Choco

600 x 1200 mm
Lemah lega

Katumbiri hideung

600 x 1200 mm
Lemah lega

Monolith bodas

600 x 1200 mm
Herang

Multi

600 x 1200 mm
Nebula herang

Thex theal

600 x 1200 mm
Nebula herang

Pisenja Choco

600 x 1200 mm
Lemah lega

Katumbiri hideung

600 x 1200 mm
Lemah lega

Tentang Whatsappx

Hai! Pencét salah sahiji wawakil kami di handap pikeun ngobrol dina whatsapp atanapi ngirim email ka kami export@bluezonevitrified.com

Rumah tangga
+91 99786 00512
Internasional
+91 99786 00553