Gvt / Porksbelain - 600 X 1200 mm - Globot | Bluezone Vitrified Pvt. Ltd.

Gvt / Porkscelain - 600 x 1200 mm

Agyaro Biru

600 x 1200 mm
Lemah lega

Salawasna ditetepkeun, gvt nangtung pikeun ubin. Sakumaha nami nunjukkeun, ubi gvt ngagaduhan permukaan anu glazed, anu ngaktifkeun rupa-rupa desain, senior art, sareng téksangan.

Agyaro Brown

600 x 1200 mm
Lemah lega

Salawasna ditetepkeun, gvt nangtung pikeun ubin. Sakumaha nami nunjukkeun, ubi gvt ngagaduhan permukaan anu glazed, anu ngaktifkeun rupa-rupa desain, senior art, sareng téksangan.

Blue Angara

600 x 1200 mm
Lemah lega

Salawasna ditetepkeun, gvt nangtung pikeun ubin. Sakumaha nami nunjukkeun, ubi gvt ngagaduhan permukaan anu glazed, anu ngaktifkeun rupa-rupa desain, senior art, sareng téksangan.

Arizona biru

600 x 1200 mm
Lemah lega

Salawasna ditetepkeun, gvt nangtung pikeun ubin. Sakumaha nami nunjukkeun, ubi gvt ngagaduhan permukaan anu glazed, anu ngaktifkeun rupa-rupa desain, senior art, sareng téksangan.

Arizona Choco

600 x 1200 mm
Lemah lega

Salawasna ditetepkeun, gvt nangtung pikeun ubin. Sakumaha nami nunjukkeun, ubi gvt ngagaduhan permukaan anu glazed, anu ngaktifkeun rupa-rupa desain, senior art, sareng téksangan.

Arizona héjo

600 x 1200 mm
Lemah lega

Salawasna ditetepkeun, gvt nangtung pikeun ubin. Sakumaha nami nunjukkeun, ubi gvt ngagaduhan permukaan anu glazed, anu ngaktifkeun rupa-rupa desain, senior art, sareng téksangan.

Arizona kulawu

600 x 1200 mm
Lemah lega

Salawasna ditetepkeun, gvt nangtung pikeun ubin. Sakumaha nami nunjukkeun, ubi gvt ngagaduhan permukaan anu glazed, anu ngaktifkeun rupa-rupa desain, senior art, sareng téksangan.

Armani poék

600 x 1200 mm
Lemah lega

Salawasna ditetepkeun, gvt nangtung pikeun ubin. Sakumaha nami nunjukkeun, ubi gvt ngagaduhan permukaan anu glazed, anu ngaktifkeun rupa-rupa desain, senior art, sareng téksangan.

Hideung hideung

600 x 1200 mm
Lemah lega

Salawasna ditetepkeun, gvt nangtung pikeun ubin. Sakumaha nami nunjukkeun, ubi gvt ngagaduhan permukaan anu glazed, anu ngaktifkeun rupa-rupa desain, senior art, sareng téksangan.

Hideung Cobra

600 x 1200 mm
Lemah lega

Salawasna ditetepkeun, gvt nangtung pikeun ubin. Sakumaha nami nunjukkeun, ubi gvt ngagaduhan permukaan anu glazed, anu ngaktifkeun rupa-rupa desain, senior art, sareng téksangan.

Lampu kilat hideung

600 x 1200 mm
Lemah lega

Salawasna ditetepkeun, gvt nangtung pikeun ubin. Sakumaha nami nunjukkeun, ubi gvt ngagaduhan permukaan anu glazed, anu ngaktifkeun rupa-rupa desain, senior art, sareng téksangan.

Boston hideung

600 x 1200 mm
Lemah lega

Salawasna ditetepkeun, gvt nangtung pikeun ubin. Sakumaha nami nunjukkeun, ubi gvt ngagaduhan permukaan anu glazed, anu ngaktifkeun rupa-rupa desain, senior art, sareng téksangan.

Agyaro Biru

600 x 1200 mm
Lemah lega

Agyaro Brown

600 x 1200 mm
Lemah lega

Blue Angara

600 x 1200 mm
Lemah lega

Arizona biru

600 x 1200 mm
Lemah lega

Arizona Choco

600 x 1200 mm
Lemah lega

Arizona héjo

600 x 1200 mm
Lemah lega

Arizona kulawu

600 x 1200 mm
Lemah lega

Armani poék

600 x 1200 mm
Lemah lega

Hideung hideung

600 x 1200 mm
Lemah lega

Hideung Cobra

600 x 1200 mm
Lemah lega

Lampu kilat hideung

600 x 1200 mm
Lemah lega

Boston hideung

600 x 1200 mm
Lemah lega

Agyaro Biru

600 x 1200 mm
Lemah lega

Agyaro Brown

600 x 1200 mm
Lemah lega

Blue Angara

600 x 1200 mm
Lemah lega

Arizona biru

600 x 1200 mm
Lemah lega

Arizona Choco

600 x 1200 mm
Lemah lega

Arizona héjo

600 x 1200 mm
Lemah lega

Arizona kulawu

600 x 1200 mm
Lemah lega

Armani poék

600 x 1200 mm
Lemah lega

Hideung hideung

600 x 1200 mm
Lemah lega

Hideung Cobra

600 x 1200 mm
Lemah lega

Lampu kilat hideung

600 x 1200 mm
Lemah lega

Boston hideung

600 x 1200 mm
Lemah lega

Tentang Whatsappx

Hai! Pencét salah sahiji wawakil kami di handap pikeun ngobrol dina whatsapp atanapi ngirim email ka kami export@bluezonevitrified.com

Rumah tangga
+91 99786 00512
Internasional
+91 99786 00553