Gvt / Porksbelain - 600 X 1200 mm - Nebula herang | Bluezone Vitrified Pvt. Ltd.

Gvt / Porkscelain - 600 x 1200 mm

Amaénan

600 x 1200 mm
Nebula herang

Salawasna ditetepkeun, gvt nangtung pikeun ubin. Sakumaha nami nunjukkeun, ubi gvt ngagaduhan permukaan anu glazed, anu ngaktifkeun rupa-rupa desain, senior art, sareng téksangan.

Amazonite (K21479 C2)

600 x 1200 mm
Nebula herang

Salawasna ditetepkeun, gvt nangtung pikeun ubin. Sakumaha nami nunjukkeun, ubi gvt ngagaduhan permukaan anu glazed, anu ngaktifkeun rupa-rupa desain, senior art, sareng téksangan.

Arizona aqua

600 x 1200 mm
Nebula herang

Salawasna ditetepkeun, gvt nangtung pikeun ubin. Sakumaha nami nunjukkeun, ubi gvt ngagaduhan permukaan anu glazed, anu ngaktifkeun rupa-rupa desain, senior art, sareng téksangan.

Beristo Multi

600 x 1200 mm
Nebula herang

Salawasna ditetepkeun, gvt nangtung pikeun ubin. Sakumaha nami nunjukkeun, ubi gvt ngagaduhan permukaan anu glazed, anu ngaktifkeun rupa-rupa desain, senior art, sareng téksangan.

Botolinica cyber

600 x 1200 mm
Nebula herang

Salawasna ditetepkeun, gvt nangtung pikeun ubin. Sakumaha nami nunjukkeun, ubi gvt ngagaduhan permukaan anu glazed, anu ngaktifkeun rupa-rupa desain, senior art, sareng téksangan.

Botolinica Cyber ​​(K20725 C3)

600 x 1200 mm
Nebula herang

Salawasna ditetepkeun, gvt nangtung pikeun ubin. Sakumaha nami nunjukkeun, ubi gvt ngagaduhan permukaan anu glazed, anu ngaktifkeun rupa-rupa desain, senior art, sareng téksangan.

Botrica taffy

600 x 1200 mm
Nebula herang

Salawasna ditetepkeun, gvt nangtung pikeun ubin. Sakumaha nami nunjukkeun, ubi gvt ngagaduhan permukaan anu glazed, anu ngaktifkeun rupa-rupa desain, senior art, sareng téksangan.

Brunet héjo

600 x 1200 mm
Nebula herang

Salawasna ditetepkeun, gvt nangtung pikeun ubin. Sakumaha nami nunjukkeun, ubi gvt ngagaduhan permukaan anu glazed, anu ngaktifkeun rupa-rupa desain, senior art, sareng téksangan.

Caballo multy

600 x 1200 mm
Nebula herang

Salawasna ditetepkeun, gvt nangtung pikeun ubin. Sakumaha nami nunjukkeun, ubi gvt ngagaduhan permukaan anu glazed, anu ngaktifkeun rupa-rupa desain, senior art, sareng téksangan.

Canggih california

600 x 1200 mm
Nebula herang

Salawasna ditetepkeun, gvt nangtung pikeun ubin. Sakumaha nami nunjukkeun, ubi gvt ngagaduhan permukaan anu glazed, anu ngaktifkeun rupa-rupa desain, senior art, sareng téksangan.

Cosima Azul (K21449 Bluezone C2)

600 x 1200 mm
Nebula herang

Salawasna ditetepkeun, gvt nangtung pikeun ubin. Sakumaha nami nunjukkeun, ubi gvt ngagaduhan permukaan anu glazed, anu ngaktifkeun rupa-rupa desain, senior art, sareng téksangan.

Crisfallo tiffany

600 x 1200 mm
Nebula herang

Salawasna ditetepkeun, gvt nangtung pikeun ubin. Sakumaha nami nunjukkeun, ubi gvt ngagaduhan permukaan anu glazed, anu ngaktifkeun rupa-rupa desain, senior art, sareng téksangan.

Amaénan

600 x 1200 mm
Nebula herang

Amazonite (K21479 C2)

600 x 1200 mm
Nebula herang

Arizona aqua

600 x 1200 mm
Nebula herang

Beristo Multi

600 x 1200 mm
Nebula herang

Botolinica cyber

600 x 1200 mm
Nebula herang

Botolinica Cyber ​​(K20725 C3)

600 x 1200 mm
Nebula herang

Botrica taffy

600 x 1200 mm
Nebula herang

Brunet héjo

600 x 1200 mm
Nebula herang

Caballo multy

600 x 1200 mm
Nebula herang

Canggih california

600 x 1200 mm
Nebula herang

Cosima Azul (K21449 Bluezone C2)

600 x 1200 mm
Nebula herang

Crisfallo tiffany

600 x 1200 mm
Nebula herang

Amaénan

600 x 1200 mm
Nebula herang

Amazonite (K21479 C2)

600 x 1200 mm
Nebula herang

Arizona aqua

600 x 1200 mm
Nebula herang

Beristo Multi

600 x 1200 mm
Nebula herang

Botolinica cyber

600 x 1200 mm
Nebula herang

Botolinica Cyber ​​(K20725 C3)

600 x 1200 mm
Nebula herang

Botrica taffy

600 x 1200 mm
Nebula herang

Brunet héjo

600 x 1200 mm
Nebula herang

Caballo multy

600 x 1200 mm
Nebula herang

Canggih california

600 x 1200 mm
Nebula herang

Cosima Azul (K21449 Bluezone C2)

600 x 1200 mm
Nebula herang

Crisfallo tiffany

600 x 1200 mm
Nebula herang

Tentang Whatsappx

Hai! Pencét salah sahiji wawakil kami di handap pikeun ngobrol dina whatsapp atanapi ngirim email ka kami export@bluezonevitrified.com

Rumah tangga
+91 99786 00512
Internasional
+91 99786 00553