Format ageung porbelist - 900 x 1800 mm - Matt - Sentilia Gris-1| Bluezone Vitrified Tiles

Sentilia Gris-1

Format ageung porbelist - 900 x 1800 mm - Matt - Sentilia gris-1

Sentilia Gris-1
+ 1
350 Karakter (s) sésa

Kéngingkeun perkiraan anu sampurna

Itungan kotak ubin

Kaki
Kaki

Perkadahan

Sq. M Sq. Ft

Ieu tiasa bénten dina kabutuhan anu saleresna.
Ieu ngan ukur perkiraan.

X ft

Y ft

Tipuang

  • Panjang sareng dimensi lebar aya dina suku.
  • 1 kaki = 0.3048 meter
  • 1 Méter = 3.28080 suku
  • 1 meter = 100 sentimeter
  • 1 sentimeter = 0,01 méter
coming soon